Corsa C, BE 1.7 TD (comfort)

O všem a všech Corsách.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

Odpovědět
Danek comfort

Corsa C, BE 1.7 TD (comfort)

Příspěvek od Danek comfort »

Zda. Chci se zeptat, svítí mi kontrolka autičko s klíčem což je elektronika motoru,elektronika převodovky,imobilizer či naftový filt. Filtr mám měněný, ale kontrolka se mi vždy rosvítila když jsem je po dálnici a při 12km/h a blik. Pak jak jsem vypnul a zapnul motor, kontrolka nesvítila. Teď zase svítí pořád, byl jsem s tím 2x na diagnostice a nikomu to nic nenapsalo nikdo nevěděl, jen jeden řekl že si myslí že turbo moc tlačí a palubní počítač to nestíha. Je to vlastně nouzový režim a ztratí to výkon a popřípadě zvýší spotřeba :zed: Kdyby někdo věděl tak budu moc rád. Dík a hodně zdaru.
Marek Sládek

Re: Corsa C, BE 1.7 TD (comfort)

Příspěvek od Marek Sládek »

Ahoj.
Kde bydlíš?
Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE)/Sport, LPG + FlashLube, sání Green, střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepený EGR, Tempomat, výhřívané sedačky, okna+ zrcátka v ele., Op-Com + LPG Elpigaz diagn., 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
Danek comfort

Ostravsko
Marek Sládek

Hmmm. Tak to je daleko na diagnostiku.
Mára
Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE)/Sport, LPG + FlashLube, sání Green, střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepený EGR, Tempomat, výhřívané sedačky, okna+ zrcátka v ele., Op-Com + LPG Elpigaz diagn., 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
Danek comfort

a ty jsi odkud?
duskov

Příspěvek od duskov »

To, ze by zadna zavada nebyla ulozena v ridici jednotce, se mi moc verit nechce. Kdyz kontrolka sviti, tak zavada je ulozena. Zkus si vyblikat chybove kody (navod najdes tady na foru, procti viewtopic.php?f=45&t=965&hilit=vyblik%C3%A1n%C3%AD)

Když se Ti začne projevovat ta "zavada", jaka je teplota motoru, otacky motoru a ma to nejake symptomy (cukani)?
Opel Corsa C 1,7 DTi Sport, 2000
Obrázek
Marek Sládek

Ahoj.
Já jsem od Rumburka, jinak souhlasím s napsaným. vyblikat chybu, budeme moudřejší.
Mára
Odpovědět