Kolardo - Opel corsa B 1.0 12v
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
-
Kolardo - Opel corsa B 1.0 12v
14 dní zpět jsem si koupil svojí třetí corsu... taková tuningo tuzingová plečka, bude potřebovat ještě spostu práce, broušení kitování, lakování... Nechci přímo tuning (stylling) znižené auto, chromová kola atd. chci, aby vypadala na oko spíš jako závodní auto... barva matně černá, růžové doplňky + samolepy, nějaké to číslo... černo růžoví interiér, plast + semiš + autio...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Re: Kolardo - Opel corsa B 1.0 12v
Auto má najeto 212tis a je vybaveno i otáčkoměrem, což spousta cors nemá, dále 1x bag řidiče, sport. podvozek, filtr a laděný výfuk... tuning nárazník a zamračená kapota... dveře připraveny na centrál a el. stahování oken... Auto jsem koupil cirka před 14ti dny a odjel jsem s ním domů (200km) Jelikož prodávající na auto neměl delší dobu čas, auto stálo déle jak rok... Kupoval jsem ho se skrytou vadou (při chladnějším počasí nestartovalo) vyměněno palivové čerpadlo a jede jak má... Jelikož auto dlouho stálo, bylo celé zelené, pokryté vrstvou jakéhosi mechu, doma jsem zjistil, že byl zanesený vzduch. filtr, takže celých 200km auto vůbec netáhlo, i kamion mi ujížděl do kopce do serpentýn, nakonec jsem ani domu nedojel, po cestě se ochladilo, auto chcíplo a už jsme ho nenahodil... to se stalo naštěstí už jen 25km od baráku, takže problém vyřešila odtahovka
auto už jezdí jak má, momentálně opravuju rezavá místa a pořádně umývám od mechu... je uplně všude 

-
To jsem takhle jednou... couval na dílnu 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
nech to tak, pravověrnej ratt style
, žádný stříkaný nahrážky

-
Ratt style?
to zjsem zvědavej jak jim to budu vysvětlovat na STKáčku 

-
Jednoduse, že je to úprava ze západního německa a stálo to 600 eček 
neco jako
https://www.google.cz/search?q=corsa+b+ ... B800%3B531

neco jako
https://www.google.cz/search?q=corsa+b+ ... B800%3B531
-
To mi hodně připomnělo ten vtip, jak ten opilej pán sedne dozadu do auta a začne řvát, že mu někdo ukradnul volant. Takže na couvání dobrý, ještě by to šlo tak u C. picaso, tam taky na dálku člověk nepozná kde je čumák a kde kufr, ale u tohoto??
-
-
Po delších problémech se startováním vše vyřešeno... Nové svíčky Bosch super + a díky omezeným financím taky olej + filtr od starline
Dále jsem měnil pakny na bubnech ( z jiného auta, už jeté) Při odvzdušňování se mi podařilo zalomit odvzdušňovák, takže jsem si to celé dal od znovu, jelikož šroub nešel ven
Samozřejmě mi při tom vytekla celá brzdovka, stejně byla už stará, takže jsem měnil i tu... 0,5l stálo 70kč takže kvalitka
.... ještě dohoníme nějaké detaily a hurá na STK
v pátek 

- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Radeji tam nejezdi na tu stk 

Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON

-
Osobně si myslím, že zrovna na olejovým filtru není, co podělat, aby byl Starline až takový šmejd. Hlavně Starline to jen přebaluje, takže tam může být i Bosch nebo Mann
Ale u té brzdovky bych si asi připlatil. Jinak pokud má auto jinak v ok stavu a díly homologované, tak proč by neprošel 

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Když se podivam na uvodni photo tak je celkem jasny proc ale treba se pletu nejhorší je ze ja se pletu malokdy . A pokud tohle dostane nove nalepky tak ten technik je bud mazlej nebo uplnej vul protoze za tydengho zastavi aaa nova stk ? A pujde znova tak uz to mazli nebude pruser jako krava a technika vyhodi tot vse amen
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

-
no petánek, nebudem se vyjadřovat... nevím co se ti na ůvodní fotce nelíbí? narazním jsem dočasně vyměnil za original...
- patnous
- Kontaktovat uživatele:
Nejde jenom o ten naraznik, jsou na aute dulezitejsi nez dat origi naraznik. 

Jaro už se blíží všechno kvete a moje auto není pozadu

-
hlavní je se na tu technickou dostat.... a projet linkou což když taháš nárazník po zemi asi moc dobře nepujde..