Zvažoval jsem Leona 1.8T 4x4(Haldex) i tu S3(taktéž Haldex), ale pak si to rozmyslel. Když už 4x4, tak minimálně Imprezu GT, ale nejlíp Imprezu 22B Ovšem tam je ta cena podstatně vyšší(i provozní náklady). Jinak jak jsem psal, nejdřív technický stav a ten sežere pomalu to, co by sežraly úpravy
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
to je fakt, že na vyšší výkon si člověk zvykne hodně rychle... a pak mu to přijde zase nuda. To bys musel mít 500kW pod kapotou, abys z toho byl při každé jízdě nadšenej
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
Zase jsem radši, že ji nebude ničit žádný tuňák Každopádně podlaha, zadní lemy atp jsou ve vynikajícím stavu, až jsem byl sám překvapený. Nebýt té čelní rány, tak si dovolím říct, že by to jinak mohlo být auto v top stavu.
První auto bude vždy jen jedno
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Tak koníčky jsou od toho, aby člověka bavily a aby z nich měl člověk radost ne? Víceméně každý koníček jsou utopené peníze, jen každý je utápí v jiném Navíc Míru přestalo auto bavit, tak na to má takový názor no