jj to me taky napadlo nastesti sem si ty stare jeste nechal i od tech starych TIDu... zkusim to az budu lakovat palubku ted se mi to zas a znova rozebirat nechce uz by to bylo tak po 4 za posledni mesic
to nasere mno já sem nakonec do toho novýho dal LED pásek protože mi ty klasický ledky taky odcházely a zatim je klid mam vlastně ledpásky všude a paráda
Corsa B 1.4 8v Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
mě už zase přestal svítit střed kromě DIDu úplně, i výstražnej 3úhelník přestal... neví někdo co s tím? né že by mi to nějak extra vadilo, aspoň mě nic neoslňuje, ale jen tak pro zajímavost
ty zarovky na trojuhelniku nebo normal na stredovym panelu je pohoda vymenit... vzdy je vytahnu nejakyma uzkyma klestickama opatrne a nasunu novou a je to.... spis by me zajimalo jak vymenit ty zarovky u rozsvicovani svetel... mel sem to jednou docela dost odmontovane a nemoh sem je najit... asi zkusim druhy pokus
no ja to mel secko oddelane a je to fakt naprd a nikde sem tam nic nenasel bud su slepon nebo nwm.... kazdopadne ted jak sem jel tak TID zacal problikavat takze mi svitla nadeje ze to bude zas v poradku i pri rozsvicenych svetlach
jo tohle sem mel prave taky vydelane nevim asi su slepon nastesti se mi to pak podarilo vklidu poskladat asi pocatecni nervozita napodruhe uz budu zkuseny