me to trosku dela vrasky a tak premyslism o jom nebo ulter jom vychazi nerez stejne jako ulter obyc ale nevim jak je to s kvalitou a navic je to pecka ta cena
no chlapci tak mi odišiel stredový tlmič výfuku a už som ho raz zváral.takže koniec. má niekto na aute miesto neho rezonátor katík si chcem nechat.niečo tam dat musím lebo to má príšerný zvuk. prosím o rady ,nápady, aké méte s tým skúsenosti.
toxik-q>>>Koncoví díl už je jen taková dekorace na utlumení zvuku a na emise nemá vliv. Od toho tam je katalyzátor. Teda alespoň co vím já, jestli je to jinak, tak mě někdo opravte.
no ja sem si vyzkousel ze jak s tak bez to ma stejny zvuk je v tom jen hodne nepatrny rozdil nj ale proc by pak byli nektere s homologaci a nektere ne proste se bojim aby me z stk nevratili uz od vrat abych si dojel pro origo...ci pripadne nemel problem pri silnicni kontrole sem na tohle srab
@ŁŁ tak doslo na me slova ve strednim dil mam takovou malinkatou dirku a chystam se k vymene stredniho a koncoveho dilu stredni bude zase obyc a koncovy se rozmyslim mezi dilem od ultera nebo jom, prosim o nazory k jake znacce byste se priklonili dikes ceny sou docela odlisne u stejnych koncovek jedna se me o dtm ale kdyz se podivam na schema zpracovani zda se me daleko lepsi u ulteru (prepazky vypln atd. kdezto u jomu to u me moc duveru nebudi) ale treba me vyvedete z omylu
toxik-q píše:@ŁŁ tak doslo na me slova ve strednim dil mam takovou malinkatou dirku a chystam se k vymene stredniho a koncoveho dilu stredni bude zase obyc a koncovy se rozmyslim mezi dilem od ultera nebo jom, prosim o nazory k jake znacce byste se priklonili dikes ceny sou docela odlisne u stejnych koncovek jedna se me o dtm ale kdyz se podivam na schema zpracovani zda se me daleko lepsi u ulteru (prepazky vypln atd. kdezto u jomu to u me moc duveru nebudi) ale treba me vyvedete z omylu
....noooo tak nevim jak je to s zivotnosti, ale ten Ulter ma homolog. takze nebude tak urvanej