ne ma jenom 2 ale zase ma jenom 110 HP ty mas pres 200? golf neni muj ideal dokonalosti, ale porad lepsi nez cechy zbozdovana a predrazena ochcavka pochopil jsem ze je lepsi mit motorku je mi blizsi
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
Já proti Golfu nemám nic. Spíš mám blbé zkušenosti s majiteli a myslí si, že nemají bůhví co. O moc lepší než Octavia to není. Třeba G1, G2, G5 atd bych klidně bral. Tím nechci říct, že mezi ty majitele řadím i Tebe, to rozhodně ne. Každopádně do Octavie se tu naváží více lidí a neřeším to tak navíc tu z ní nedělám něco extra.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
gooder v pohode je mi jasny ze golfa ve třidverku maj casto namachrovani idioti, ikdyz to uz neni tak pravda hodne jich ted kupuje E46ku coz je jeste vic smutny petranek tak co bude stim soubojem tvuj nadupanej stroj vs moje polomrtva hondice
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
knedlik: E46 je podobná kapitola, to je pravda Pokud je v tom normální člověk, který si na nic nehraje a chová se normálně, ať má klidně 20 Golfů a k tomu dalšách 40 E46 a milerád ho budu potkávat
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Každopádně na Nurburgring to chce koule. Trať znáš až po několika desítkách kol. Já se tam jednou chystám, ale nejdřív chci mít něco najeto na normálních okruzích(Most, Brno). Jinak dostat se pod 10 minut by bylo asi hodně slušné