Cheetah3 - Corsa B 1.5TD "Moly"
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
-
Re: Cheetah3 - Corsa B TD
Podľa bývalého majiteľa je vodičov airbag odpojený, ostatné 3 by mali byť funkčné ale asi ich odtial vyhodím. Ta izolačka je strašná ale na pošte už čaká nový volant.
-
Zrovna airbagů bych se nevzdával 

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- Fošna
popel: Ta izolačka ničemu nevadí, pokud jsi někdy viděl vystřelený airbag, tak víš, že se roztrhne vnitřek volantu a ne kraje u klaksonu
Jinak u corsy jsem ještě 4 airbagy neviděl
Jinak u corsy jsem ještě 4 airbagy neviděl

Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
Zafira A Y20DTH (100PS)
-
Podla servisnej knižky a príručky "na ovládanie auta" ako aj podla techničáku, mám aj bočné airbagy ... na sedačkách je na boku nápis airbag ... takže predpokladám, že tam fakt sú ale zrejme ich dám preč.
Inak neviete ako zložité môže byť natiahnutie nových laniek na ručnú brzdu? Na ručnú brzdí len jedno koleso a druhé lanko vraj niekde na náprave visí... tak kúpim nové a vymením to.
Inak neviete ako zložité môže byť natiahnutie nových laniek na ručnú brzdu? Na ručnú brzdí len jedno koleso a druhé lanko vraj niekde na náprave visí... tak kúpim nové a vymením to.
-
jamal: třeba kubina tuším má taky 4
ale bagů bych se zrovna v corse taky nevzdával..

-
Můžu se zeptat, proč je budeš dávat pryč?
Smysl v tom nějak nevidím. Nebo Ti tam vadí? 

Prosím ->
Prosím ->

- jamal.jefries
corsaku to psal fosna ne ja

Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
-
se mu za jízdy nafukujou a vyfukujou, plní fci masážních křesel a to na našich silnicích není třeba.. 

-
Možno v najnovších autách sú airbagy super vec ... ale v 16 ročnej hrdzavej Corse ... čo ani neviete či nahodou neboli bagy vystrelené ...alebo či sú "správne" funkčné ...
Videl som čo narobí taký airbag na staršom aute ... a nejako tomu proste neverím ...
Videl som čo narobí taký airbag na staršom aute ... a nejako tomu proste neverím ...
-
Pokud jezdíš připoutaný, tak nic nehrozí, ne? Buď nevyletí, vyletí samovolně a nebo se rotrhne, ne? Nikdy jsem se v tom nešťoural. Jediné co vím, tak že stárne a nemusí fungovat nejlépe, ale nedovedu si představit, co by mohl udělat 

Prosím ->
Prosím ->

- Popel
osobně bych se bagů nevzdával, jak psal Gooder no..
Taky mam 4, pod sedačkama sou nejaký kompresory nebo patrony, nebo co to je. Katapult snad ne..
Fošna: Vylítlej airbag sem naštěstí ještě neviděl, rozdrbaný tlačítko trumpety sem taky kdysi provizorně řešil tejpkou, netušil sem, že na funkci bagu to nebude mít vliv a pro sichr to zas sundal..
Taky mam 4, pod sedačkama sou nejaký kompresory nebo patrony, nebo co to je. Katapult snad ne..

Fošna: Vylítlej airbag sem naštěstí ještě neviděl, rozdrbaný tlačítko trumpety sem taky kdysi provizorně řešil tejpkou, netušil sem, že na funkci bagu to nebude mít vliv a pro sichr to zas sundal..
-
Materiály starnú, rozťahujú sa a sťahujú ... až nakoniec vyletí bag s pár milisekundovým omeškaním a zlomí vám vez... ale teraz do toho babrať nebudem ... dnes na parkovisku v centre som prišiel po škole k autu a na stlpiku dverí preliačina
Konečne som si vyzdvihol volant a TID displey ... mám teraz 2 funkčné, ten jeden som objednával len kvoli tomu plastu čo ho drží, takže ak niekto potrebujete, posuniem vám ho ...
ten volant je celý dodrbaný ale je to victor aj s nábou pre Corsu B, tak si ho porobím trochu a pojde do auta.

Konečne som si vyzdvihol volant a TID displey ... mám teraz 2 funkčné, ten jeden som objednával len kvoli tomu plastu čo ho drží, takže ak niekto potrebujete, posuniem vám ho ...
ten volant je celý dodrbaný ale je to victor aj s nábou pre Corsu B, tak si ho porobím trochu a pojde do auta.
-
Taky bych z toho měl strach a navíc ještě když má pod sedákem ty patrony, to se dává v letadlech pod sedáky pilotů, tak jak to s ním mrští o střechu, tak bude zas... celé auto a hrb ve střeše

- Fošna
já měl v corse nehodu a nebýt 14 let starých airbagů, tak bych tu nebyl... jinak ty pyropatrony jsou předpínače pásů.. slouží k tomu, že při bouračce ti škubnou sedačkou dopředu a tím se ti rychleji seknou pásy
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
Zafira A Y20DTH (100PS)
- jamal.jefries
opravim te fosno.ty pyropatrony zatahnou ten "stekr" do kteryho zacvakavas pas a tim te pritahnou k sedacce

Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction