Aký picture uploader používate? Skúsil som imageshack ale ten je platený a je tam 30 dňová trial verzia tak zatiaľ ho použijem. No chcel by som niečo zadarmo, cez čo by som mohol vkladať fotky tak aby som sa nemusel báť, že zrazu zmiznú a nemusel by som ich znova uploadovať.
Ja teraz riešim vadnutie zadných bŕzd ... nie sú zjeté ale ten mechanizmus čo ich má rozťahovať ako sa rovnomerne opotrebovajú je pokazený ... takže to bude celé treba nové ... myslíte, že by sa to dalo vymeniť na kolene?
cheetah3: něco podobnýho jsme řešili na jednom autě s kámošem, byly stočený bubny a ten samoštel se prostě už neroztáhl tak, aby to dobře brzdilo, jak má z každý strany drážku na paknu, tak jsme tu drážku trochu zavařili a tím se samoštel ''prodloužil'' pak to prošlo bez problému i technickou a brzdilo to jako ďas, pak na dalším autě jsme dělali to samá a efekt super
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
Načo nové bubny, keď sú ešte dobré? Je tam len poškodený ten samoštel ... http://autokelly.sk/#PATH=3345620;59120 ... T=16|LNG=1
a tie bubny nie sú najlacnejšie a aj tak by som k nim musel dokúpiť tie samoštely a príslušenstvo.