Hgi: Koukám, že v Brně rádi sledují. Pamatuješ, jak jsem byl u Tebe poprvé a jak mě zastavili před Tvým domem? To mně sledovali taky, ale autem By mě zajímalo, kam až by jeli, kdybych u Tebe nezastavil
Jasně, pamatuju :D:D Jo, tady u nás policajti sou fakt dementi...
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
Se divím, že Tě ten výkon ještě neomrzel Mně přijde, že mi to nejede(doufám, že se nic nevysralo a že to je jen pocit) a to zase o tolik horší výkon než Ty nemám
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Nějakou vizi mám a myslím si, že potom by Saab mohl mít problém i s 280ps. Ty máš totiž celkem dost těžké auto a abych se dostal na stejnou hodnotu váha/výkon, tak mi stačí se dostat na 205ps a to mám pocit jde i jen chipem Každopádně o to mi nejde, aby mi to jelo rychleji, já chci hlavně teď pořešit brzdy a něco vymyslet s podvozkem
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Tak myslim ze stim vykonem by to melo zrat rozum vzdyt je tam max vetsi turbo , tripalec , vstriky plus vyssi tlak na liste , a soft v jednotce ...
Tripalec mam taky bez katu a spotreba je od 11 - 16L podotykam ze ten automat po meste jako ekonomiky moc nepobral mam to pro radost a ne na spotrebu ...
Na spotrebu je perfektní vectra ....
Shoxx - uplne chapu tu spotrebu pac když si to jednou za cas pujcis tak urco ne na to abys jezdil jak duchodce
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Jinak u nás má týpek taky 9-5 sedan 2.5 turbo, manuál a je naprosto spokojenej, má to už dlouho a jiný auto nechce, dřív říkal, že Kradett GSI jede jako kráva, ale pak prej nic moc, jak koupil saaba
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS