Dubi ->ex Opel Corsa B 1.0 12V -> Nyní G3 TDI + Calibra C20XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Re: Dubi -> Opel Corsa B 1.0 12V

Příspěvek od petanek192 »

Nafta patri do kamen :sebevrazda2:
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Nevím, jestli je zrovna nafta ideální do Prahy. Žere to málo, ale ten servis kolem je dražší. Nebyl by lepší benzin s plynem? :)
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím -> Obrázek
dubi

Příspěvek od dubi »

Taky jsem o tom LPG přemýšlel. Nedávno jsem viděl jednu docela hezkou vectru 1,8 v plynu, ale Moskevskou nám teď krásně překopali a místo kolmo k chodníku se tu parkuje podélně. Už dřív tu byl problém a teď je to ještě horší, takže necháváme často auto v podzemce v Edenu a tam je zákaz LPG.
Ale třeba se corsa neprodá a nebude nic :D

Jinak v hledáčku je G3 Tdi :mrgreen:
Obrázek
Korrpi

Příspěvek od Korrpi »

petanek192 píše:Nafta patri do kamen :sebevrazda2:
ty krávo :D to píše ten co tu pořád ukazuje ropákovej opel :roll:

Dubi - na G3 se vyser :wink: už jsou většina pohnilé a sehnat pěknej kousek je těžké a když seženeš tak se zaplatí :wink:

za pěkný kačky seženeš čtverku
http://www.sauto.cz/osobni/detail/volks ... oFrom=list
Kdyby to náhodou vypadalo že rejpu,tak to tak je:)

Obrázek Spotřeba SEAT TOLEDO AHF 81 kW / 110 HP
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Ty zákazy LPG do podzemek mě u nás štvou. Ty garáže jsou ve většině případů stavěné tak, že se s LPG počítá. Ale zákon nezmění :roll:

Osobně bych si na krátké trasy, obzvlášť do města, naftu nekoupil. A na jak dlouho je ta Moskevská rozkopaná? :)

Já přes den stejně většinou raději jedu vlakem(který zatím je stále levnější). Protože Praha od 7:00 do 19:00 je o nervy. I když pokud pravidelně jezdíte alespoň ve dvou, tak věřím, že se to vyplatí, to už i benzin. Ve dvou lidech mě doprava mým autem vyjde cenově +/- jako vlak :)

G3,4 komentovat nebudu :lol:
Prosím -> Obrázek
Korrpi

Příspěvek od Korrpi »

jo, nebejt golfa není octavie :urcite?:

dubi

Příspěvek od dubi »

Chci něco kolem 30tis., abych měl něco bokem, kdyby se něco podělalo. Mít corsu prodanou, tak jsem měl před týdnem pěknýho za 20, akorát byl bez výbavy, ale známej potřeboval rychle prodat... Chce to hledat, už to sleduju cca měsíc a sem tam se něco za pěkný peníze ukáže. Hlavně mám okolo sebe dost lidí, co se v těch naftách hrabou, na g3 maj i díly a ví co a jak.

Horší je, že bych s tím sice jezdil Prahu, ale jezdím i na chalupu, což mám 8 km a tam by byl lepší benzín. Koukal jsem i po benzínech a po jiných autech, ale nějak nevim co jinýho. U tý g3 jsem koukal ještě na 1,6 74kw. Nejradši bych vectru nebo astru, ale u Dti se bojim čerpadla a 1,6 nechci. Do astry by mi možná stačila ta 1,4 16v, já jezdím v klidu a Písek nebo Tábor-Praha by to dalo v pohodě...

Gooder: Blbě jsem se vyjádřil, takhle to tu bude už napořád, hlavně že o 2 metry rozšířili chodníky a přidali cyklopruh. :roll: Ještě do toho inteligentně parkující pražáci a je hotovo. :mrgreen: Přes týden tu zaparkuješ, ale neděle a pondělí jsou kritický...
Už ve 2 lidech by se mi to vyplatilo, týdně projedu minimálně 200kč...
Obrázek
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Týdně projedeš 200Kč? Já tohle projedu za jeden den v práci, když jedu autem :lol: Nemyslel jsi 2000Kč?

S tou 1.6 mám zkušenosti v Octavii(Golf je lehčí) a nejede to zase tak špatně a myslím si, že ta 1.4 16V v Astře pojede taky hezky. A jestli se nepletu, tak ta 1.6 patří k povedeným motorům.

Korrpi: Tak by nebyla Octavie :jazyk: Proti tomu autu jako takovému nic nemám. Jen to mají většinou mladí blbci. A když se zeptáš, co mají za auto, tak když řeknou Golfa, tak se cítí, jak kdyby to bylo Porsche :D Čest výjimkám a rád takové potkám :)
Prosím -> Obrázek
dubi

Příspěvek od dubi »

Nee, 200 je ideání případ, když to všechno vyjde tak jak má. Jinak je to spíš 300 až 400kč týdně, v neděli tam a pátek zpět. Jenže nikdy dopředu nevim, kdy přesně pojedu a pak to honit na poslední chvilku je prostě naprd a ta návaznost spojů taky neni ideální, takže pak se ta cesta domů pěkně protáhne... Ty 3-4 lidi bych v autě vždycky měl mít...

Tu 1,6 jsem myslel spíš ve vectře, v astře už by asi měla být ta vychytanější... S Tdi bych se musel odnaučit jezdit pro rohlíky autem no. :mrgreen: Když nepočítám tu chalupu, tak většinou jezdím trasy 20km a víc. A je fakt, že u benálu bych nemusel řešit jako turbo, vstřiky atd.
Obrázek
Korrpi

Příspěvek od Korrpi »

1,6 do Vectry nebrat.... i novější X16XEL a Z16XE jsou papánci :wink:

jinak do G3 - 1,8 66kW nebo 2,0 85kW :wink: když už by jsi zhodnotil, že nafta je nerentabilní, což asi u tebe je :wink:

dubi

Příspěvek od dubi »

Jojo, sice máme teď ve vectře ten novější XEL a ten olej nebere snad vůbec, ale stejně to nechci, to už radši tu 1,8 :D
V golfu by se mi líbila spíš ta 1,6 než 1,8. Ještě jsem koukal na focuse, soused nedávno koupil 1,6, taky kolem 30 a nevypadá to zle...

Ale pokud se koza neprodá za nějaký rozumný peníze, tak se na to asi vykašlu a ještě na ní trochu zapracuju. :D
Obrázek
Korrpi

Příspěvek od Korrpi »

co znamená rozumný peníze :?: :?: jsem ochoten jí za 15 odvézt

dubi

Příspěvek od dubi »

No popravdě bych to chtěl zkusit za 19k, i když vim, že to neni moc pravděpodobný, ale níž můžu jít vždycky... Ideálka by byla 17, případně 15 bez letňáků, ty by si vzal nejspíš kámoš. Každopádně teď musí ještě cca 14 dnů zůstat doma, protože mamka má nějaký vyřizování a vectra moc doma není a chci ještě udělat ten olej a ložisko a možná stihnu povařit střeďák.
Na novýho majitele nechám zadní tlumiče, nic víc snad není třeba dělat...
Obrázek
dubi

Příspěvek od dubi »

Příprava na zimu, akorát došla barva, takže v pátek pokračování :mrgreen:
Obrázek
Obrázek
dubi

Příspěvek od dubi »

Tak corsa asi vytušila, že jí chci prodat a zas nestartuje :kladivo:
Obrázek