neřekl bych že sem legenda
Pujde to pomalu uvidíme
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Zdravím, mám možná trochu blbý dotaz, ale radši se zeptám . Když mám novou corsu D od začátku listopadu, mám v chladiči a odstřikovačích nemrznoucí směs nebo ne? Chtěl jsem zavolat přímo dealerovi, ale o víkendu tam nikdo není, teploty u nás už v noci padají daleko pod nulu a já potřebuji zítra jet
V ostrikova ich to snad poznas ne? Dej si auto ven a pak se podivej jestli ti to zmrzlo, patrne tak poznas i vodu v chladici;) jen pokud to zmrzne bych pak nestartoval ale dotlacil to zpet do garaze at to rozmrzne a pak si to tam dolej
podívej se do baňky ) nevěřím tomu, že tam nemáš víčko ve kterým by to nebylo vidět:) ale kdyby něco,v lídlu se prodávaly měřiče hustoty nemrznoucí směsy, stojí to pár korun tak to můžeš pohledat na netu a máš to
Já se ted opotil u astry . V létě sem dolejval destilku cca 3litry který se záhadně stratili Tak sem dneska taky letěl jestli už nemám rampouch v motoru a naštěstí tam zůstalo do -15
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up