nene, jeden sprej mě vyšel na 169,-kč a spotřeboval jsem asi tak jeden a čtvrt spreje, dělali sme to ještě s kámošem na jeho autě. Ale je to fakt pecka A je kupovanej v Baumaxu
Má to funkci, aby byl tvrdší podvozek. Mám v zádu kola s malým ET a vylejzaj ven a když se to naložilo, tak škrtali o podběhy. Tak sem koumal, protože jsem neměl na podvozek, až jsem vykoumal ty malý baskeťáky. Funguje to naprosto vpohodě Ale po zimně tam jde podvozek a Corsička půjde o 4cm dolu. (už ho mám v garáži)
Spok609> Takže klasika sprej,já viděl přímo barvu na brzdiče a bubny ale byla drahá,asi 300-400Kč Různý odstíny a normálně nanášení štětcem. Ale tohle taky dobrý a chvilku by to mohlo vydržet
To je taky barva na brzdiče, akorát je ve spreji. Ty bubny jsem normálka lakoval, ale na předku jsem si vyhrál. Vždycky jsem si stříknul trochu barvy do víčka a pak štětečkem nanášel na přední třmeny Ale vypadá to supr. Akorát přes moje kola to není tak moc vidět no ale neva, mám z toho dobrej pocit
Přesně tak Já ze svejch 195/50 R15 skočím na 145/80 R13 Je to docela šílenost Jedinný co mě na zimně teší, je že bude sníh, bude se dát jezdit lyžovat a s Corsičkou dělat smyky
Už se moc těším, až zase budu driftovat po sídlišti
Já dodám co se týče ohledně těch sprejů, tak aby byl klid v duši, tak od Motipu (aspoň myslim, že to je Motip) bílou barvu (jako základovku) a na to barvu dle libosti, ale určenou pro brzdiče (takže teplo odolná). Oba spreje 400ml dohromady mě stály asi 340 nebo tak nějak a zatim to bylo použitý jen na zadní bubny a zůstala mi v pixle víc jak půlka (u každýho)
P.S.: doporučuju to dělat buďto v létě nebo v garáži, kdy máte konstatní podmínky (teplota, vlhkost,...), protože peknej vopruz, ale budu to muset udělat znova, protože ten jeden se chytil v pohodě, ale ten druhej, protože se mezi tim ochladilo a trochu i víc vlhko udělalo, tak ta modrá skoro nechytla, takže bacha na to.
ono jde stříknout jen ty dva kusy říkal mi to brácha že unich na dílně to dělaj, pak se zbrousí ta hranka a pak nějak přeleští a nic neni poznat.....ale asi záleží na masérovy co to dělá někde se stříkaj celý kapoty