Kde a co tankujete-zkušenosti
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- mikro
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- william.wallace
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
Zkusenosti s Tank ONO
Ahoj!
Opet bych mel jeden namet k diskuzi:
V CR se ve vsech padech sklonuje kvalita pohonnych hmot u CS Tank ONO. Mate nekdo nejake negativni ci pozitivni zkusenosti?
Diky za ohlasy!
PetrZ
mrkni nejdriv zdali je tu podobne tema
presunuto by toxik-q
Opet bych mel jeden namet k diskuzi:
V CR se ve vsech padech sklonuje kvalita pohonnych hmot u CS Tank ONO. Mate nekdo nejake negativni ci pozitivni zkusenosti?
Diky za ohlasy!
PetrZ
mrkni nejdriv zdali je tu podobne tema

- Mr Mart
No, jednou jsem tam natankoval do půjčenýho Mondea naftu a bylo teda celkem znát, že se tomu moc nechce. Já osobně bych tam teda naftu netankoval. Benzíňáky jsou (aspoň myslim) na palivo míň citlivý, takže tam by to mohlo bejt jiný a 23,50,- ( http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik) je hodně lákavejch, ale stejně by mi to za to asi nestálo.
Při současnejch cenách tam lupnu pár nádrží Vervy 100 nebo V-Poweru, aby se to na zimu vyčistilo a dám za to stejně, jak v létě za natural 95.
Při současnejch cenách tam lupnu pár nádrží Vervy 100 nebo V-Poweru, aby se to na zimu vyčistilo a dám za to stejně, jak v létě za natural 95.
Opel Corsa C 1.2/55 "Scout" 

- corpi18
- DaveP.
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, moje zkusenosti - natankoval jsem u Globusu a auto kuckalo. Od te doby tankuju u Auto Jarov v Praze a naprosta spokojenost. Ceny jako u supermarketu a berou benzin od Shellu. Jezdim teda na Shell nat95. Kdyz jsem natankoval 98, tak se vykon o neco zvysil. Bylo to znat hlavne na petku kolem 100km/h. Jindy se moji 1,2ce nechce, ted i do kopce slusne akcelerovala. Jenze mi to za ty penize nestoji a preferuju kvalitni 95ku.
Corsa B X12SZ aneb 33kW pro ekonomickou jízdu.
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Havli: souhlasim.
Toto téma je bez komentáře, u obchoďáků netankovat...
A slavné Tank ONO mělo problémy s kvalitou benzínu..Jestli ještě přetrvávají nevim, ale kamarád tankuje naftu do Mercedesa E250 TD a nestěžuje si..
Je zajímavý,že na shellce stojej auta levnější a právě na ONU a podobně stojej samý machři s pasatama audinama a dělaj bohatý..
Toto téma je bez komentáře, u obchoďáků netankovat...
A slavné Tank ONO mělo problémy s kvalitou benzínu..Jestli ještě přetrvávají nevim, ale kamarád tankuje naftu do Mercedesa E250 TD a nestěžuje si..
Je zajímavý,že na shellce stojej auta levnější a právě na ONU a podobně stojej samý machři s pasatama audinama a dělaj bohatý..

25DT
- Kopytecko
- Kontaktovat uživatele: