no jelikož mají naši malou firmičku na výrobu nábytku tak běžně jezdím s autem plný pantů výsuvů skříněk ... jednou jsem na místo určení dovezl asi 5 skříněk 50*80*60 což se neobešlo bez sklopení zadních sedadel a všelijakýho posouvání předních ... jo měj sem ještě spojujezdceho ... a když jsem teda dojel tak jsem musel zbírat ze země dva zaměstnance kteří se složili z toho co se mi vejde do auta ... zkrátka máme všichni takový malý skříňový auto
Muj rekord: 21 přepravek (plných) Coca Cola - bylo to do hospody ty malý flašky 0,25l. Když jsem do toho velkoobchodu přijeli objednali a zaplatili tak se ptaly kdy si to odvezem. Když jsem řek že rovnou tak nechápal nikdo protože tam běžně jezdí s dodávkama
Zadní sedačky sklopit, přední posunout dopředu... Ale vešlo se tam i zadní plato a kufrový dveře byly zavřený. Auto lehlo vzadu až na dorazy
Dopořučení na mé kamarády: www.lestimekola.cz
Nejen leštění ale také chromování a zlacení
Zdar lidičky.Jak to zvládáte tam toho tolik narvat?Mě se zatim podařilo narvat do corsičky jen velký rozkládací stůl a čtyři židle.Z toho mi ta jedna židle dělala spolujezdkyni.
ja toho v corsicce uz toho navozil.dva trimetrovy koberce,dve horske kola vcetne baglu s vecma ale nejhorsi to bylo kdyz sem vezl 1.5x40cm plutky na pergolu asi sest kousku....to byla nejvetsi zabava:)