Nárazníky, prahy, spoilery Corsa B
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jj to znám.. já mám corsu přes zimu taky rozebranou.. doufám, že to na jaře poskládám ;o)) mno rieger má skvělý věci... a hlavně kvalitní....
tak se těšíme až to sem hodíš ;o)
tak se těšíme až to sem hodíš ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
to myslím, že si vyřešil dobře.. když už jiný nárazníky tak komplet... jen tenhle převlek přes origo chce pořádně zalepit... a co ho zkusit přichitit ještě pod tím kytem nítamma?? aby to prostě pořádně drželo a nepopraskalo....
já ještě nevím jakej zadní... prostě jak se něco namane ;o)) a kdyby se nenašlo nic, tak půjdu také do toho riegera ;o)
já ještě nevím jakej zadní... prostě jak se něco namane ;o)) a kdyby se nenašlo nic, tak půjdu také do toho riegera ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Kontaktovat uživatele:
já to sešrouboval a pak překitoval ale na straně mi to stejne praská a to tam mám nalepeny i to černý vysokopevnostní lepidlo.Ale problém je v tom,že jsou dvě varianty do roku 96 a od roku 96 víš jsou jiné zadní nárazníky a ja koupil tu variantu 96 víš,ale mám rok 95 tak to tam blbě sedí,tam totiž není na tom mym až prolis nakonec a na tom 96 a víš je prolis až na konec..jinak se podívej na net na www.escape6.cz a budeš vidět jak to myslim,mají tam super věci
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
mno tak to už chápu... a nebylo by lepší rovnou koupit origo zadní nárazník 96+ a dát to na něj?? byla by škoda, aby ti to stále praskalo, když už jsi do toho narval takový prachy a úsilí... 

-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Co říkáte na TOHLE.
Přemýšlím co do novýho nárazníku... a nějak nevím.. mám už v hlavě nápad ale stále nevím.. každopádně černej tahokov je až poslední možnost... Jinak podotýkám že tohle by byla výplň.. a před to by šly ještě chromový lišty...
Přemýšlím co do novýho nárazníku... a nějak nevím.. mám už v hlavě nápad ale stále nevím.. každopádně černej tahokov je až poslední možnost... Jinak podotýkám že tohle by byla výplň.. a před to by šly ještě chromový lišty...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Re: nárazník
vím... ;o) je to sériový nárazník z corsy GSI a má poze zahlazený spáry a místo po spz... jinak je to naprostá seriovka ;o))Dave píše:Čus všichni!
Mám dotázek, nevíte někdo kde bych mohl sehnat tento přední nárazník???
taky nad ním naprosto slintám ;o)
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Re: nárazník
NZ ;o) mno já kdybych nekupoval novej nárazník tak to udělám stejně... zahladit..prostě zakytovat a pak celý znova přetáhnout laminem... já bych si na to taky netrouf.. a proto budu třeba ten co jsem koupil nechávat dodělat jak chci (tzn. taky zahladit po spz) u jednoho pána v Praze.. mám kontakt od Amoga z TF.. že prej dělá dobře a levně ;o)Dave píše:díky za tak bleskovou odpověďJak by se dal zahladit náhodou nevíš? Nevim, zda bych to vubec zvládl...
-
plast a lamino
panove jak spojim laminat a plastovy naraznik?jsem premyslel nitkana a potom prelaminovat ale mam strach jestli to nebude praskat. jestli se mi to podari tak sem hodim fotku abych to upresnil . bych chtel zachovat orig uchyceni po znak a od znaku dolu dat laminatovy spojler kdyztak foto je v galerii
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
běžně se to dělá... že na to přenýtuješ spodek.. a pak to zahladíš a celý komplet i stim origo vrškem přetáhneš laminem... akorát když do něčeho drcneš, tak se ti to vyrve.. s tím musíš počítat, že lamino má vždy menší životnost a pružnost než ABS plast (origo nárazník)
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Miku myslím, že by to mělo jít.. furt je to ABS plast... pokud není už starej a nebude se lámat.. ale jinak umělá hmota jako umělá hmota..pod horkem se stejně roztaví..