Protože se při facelitu stránek CC vytratilo téma o sport. filtrech,otvírám ho zde. Napište vaše zkušenosti a postřehy,dík. Vše co se týče filtrů,vložek kytů, atd.
VTomas>> Koukal jsem na ty vložky co máš. 1500.-to je darda
Já chtěl nějaký z Aukra,tak do 5kil,jen kvůli zvuku,mám serii výfuk.
A taky to dobře vypadá,třeba ta turbína. Ale na výkonu to nepřidá nic
Jinak abych tedy opet neco napsal sice asi po paty tak vzduchovy sportovni filtr je dobry od firmy raceland, green, K&N i kdyz neemuzu stezovat i na no name znacky ale zalezi hlavne na metarialu ale aby vzduchac plnil spravnou nebo maximalni funkci mel by se ladit na brzde vykonovy [/code]
Berry: mozna ze mas pravdu - zminene znacky mozna neco pridaji. Mam Greena a jako krome hlubsiho zvuku neni moc k poznani jesti to prida 3kone - pri normali jizde to tezko poznas - na brzde urcite
A hlavně to musí bejt asi komplet menu,tzn. lad.svody, sport.kat,resonátor a sport.koncák,pak je to asi znát. Ale to tam zahučíš tak za 20 litrů,myslim
Tak to je darda,těch 20ltr. by asi nestačilo Chtěl sem tu vložku do airboxu,jak máš ty , že bych nemusel vyndavat box a dělat v motoru přepážku kvuli teplýmu vzduchu,ale 1500,- je taky pecka. Šlo mi hlavně o zvuk a ot o že by lepší průchod vzduchu motoru prospěl. Ale že by to lítalo jak Gripen,to asi nee
Havli píše:Tak to je darda,těch 20ltr. by asi nestačilo Chtěl sem tu vložku do airboxu,jak máš ty , že bych nemusel vyndavat box a dělat v motoru přepážku kvuli teplýmu vzduchu,ale 1500,- je taky pecka. Šlo mi hlavně o zvuk a ot o že by lepší průchod vzduchu motoru prospěl. Ale že by to lítalo jak Gripen,to asi nee