Ostřikovac předniho skla> vyčištění
-
Ostřikovac předniho skla> vyčištění
Ahoj lidi,
nevite, jak sundat ostrikovac predniho skla - mam na mysli ty maly plastovy bazmeky na predni kapote. Mam je zaneseny a strikaji jenom kdyz chteji a to jeste blbe.
Diky
nevite, jak sundat ostrikovac predniho skla - mam na mysli ty maly plastovy bazmeky na predni kapote. Mam je zaneseny a strikaji jenom kdyz chteji a to jeste blbe.
Diky
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ostrikovac predniho skla
ted abych nekecal, jednou jsem to delal - otevres kapotu a na spodni strane kapoty jsou primo pod ostrikovacema diry -a skrz ty diry se dostanes na ostrikovace - ty plastove ostrikovace maji takove zobacky, ktere stlacis a vytahnes je smerem nahoru - potom uz jen rozpojis z hadicky a mas toJay píše:Ahoj lidi,
Diky
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se do toho dnes pustil,páč bez ostřiku se v tomhle počasí
jezdit nedá.Švagrovka mi sehnala ty tuningový ostřikovače s osvětlením
LED, PC 280,- stály mě jedny cigára. Ty vole,to je šund to tam nejde namontovat,je to plastový a za ty cigára i drahý Tak jsem vymontoval ty origo vyvařil ve voctě a super,stříká to jako kráva
jezdit nedá.Švagrovka mi sehnala ty tuningový ostřikovače s osvětlením
LED, PC 280,- stály mě jedny cigára. Ty vole,to je šund to tam nejde namontovat,je to plastový a za ty cigára i drahý Tak jsem vymontoval ty origo vyvařil ve voctě a super,stříká to jako kráva
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dnes koukal na ostřikovací nádobku a něco sem zjistil.Nádobka teče kolem čerpadla, pač čerpadlo je vsunuto do pryžové dírečky hluboko pod vodní hladinou a to netěsnilo, takže když sem dolil plnou, tak to vyteklo a zůstalo tam vždy množství které odpovídalo hladině kapaliny těsnění čerpadla(0.5 L).Takže pan silikon nastoupil, samozřejmě po očištení ředidlem a dostatečném osušení od vlhkosti.Tak se mrkejte jestli to máte good
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Tady je to o předku>>> je tady
viewtopic.php?t=799&start=0&postdays=0& ... kova%C4%8D
viewtopic.php?t=799&start=0&postdays=0& ... kova%C4%8D
- Bob
Nefunkční ostřikovače
Protože se přihlásila zima a objevilo se bláto na silnicích, je potřebné mít v pořádku jak stěrače tak ostřikovače. Na naší Corse (160 000 km) se objevil typický zimní problém. Motorek ostřikovačů běží ale nestříká to ani vzadu ani vpředu. Po demontáži celého zařízení ostřikovačů jsem zjistil, že je zanesený filtr čerpadla. V případě takové poruchy však nemusíte pracně demontovat celou nádržku včetně motorku ale stačí motorek včetně hadiček vyjmout tahem z nádržky. V nádržce zůstane černý gumový těsnící "dudlík". Ten opatrně vytáhněte a pročistěte sítko, které zároveň vytváří. Po zpětné montáži již všechno pracuje tak jak má. Není třeba se pouštět do celkové pracné demontáže, jako v mém případě, když jsem nevěděl jak je to pořešeno. [/b]
Corsa B City 1,7D červená (44kW)
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
mam takovej dotazek... dnes me z niceho nic prestal fungovat ostrikovac, vada bude nekde v eketro instalaci nebo v cerpadle (neni slyset ze by se tocilo) a ted babo rad... v cem by mohla byt chyba? pojistku sem k tomu nenasel je s necim spojena? predem dieks za jakoukoliv radu
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF