Corsa "C" >Začouzená světla-H4

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

nostromo>> Když se to sere tak všechno,co. Ale nic se nežere tak horký jak se to uvaří :wink:
MALDAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MALDAR »

čest tohle prave řesim jebe mi tak leva strana ale je to asi moje chyba peru tam 100W žarovky tak to budu překopavat ale jak vyčistit to svetlo??
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

Pívas píše:Tak dneska sem se matce koukal na světlo, pač mělo začouzený pravý světlo :x .Má corsa C 1.2, 55 kw, 2003 Sport.Tak sem ho vyndal, akorát se musí sundat i přední nárazník :kulomrd: .Tak sem se na to mrk a zjistil jsem, že byl ohlý jeden kontakt=velký přechodový odpor>>>velká teplota>>>spálená objímka>>>začouzené světlo.Asi neopatrnou montáží žárovky.Tak sem ho narovnal.Jenže ted co s tim začouzeným světlem :think: . Tak sem sundal kryt světla a vyčistil sem "sklo" a parabolu lehce navlčeným !!!!!flanelovým!!!!!! hadříkem, a paráda.Při zpetné montáži "skla" sem použil čirý silikon. Myslim, že je to paráda :kytara:
Jsou dva měsíce pryč a furt paráda
nostromo

Příspěvek od nostromo »

Super, az bude na jare jen trochu cas a pocasi, pustim se do toho.
Corsa C - 1.0 12V rok 2000
Yamaha FZS600 Fazer - rok 2003
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

Tak s odstupem času musím konstatovat špatnou zprávu, snaha zamezit začouzení krytu světla byla marná :? Po prozkoumání sem přišel na nápad, jsou tam dotekové kontakty mezi kterými při průchodu proudu dochází vlivem zvýšeného odporu k zahřátí a to způsobuje vzlínání plastu způsobující již zmíněné zacouzení, nejlepší by bylo dráty nastavit a dát ho "natvrdo "na kontakty žárovky :D
:sane: :roztleskavacka: :sane:
nostromo

Příspěvek od nostromo »

No, koukal jsem po delsi dobe, asi 4 mesice na ty nove patice na zarovky co jsem koupil u Opla. Zadne natavovani neni znat.
Tak az rozdelam svetla a vycistim je, snad to bude naporad.
Corsa C - 1.0 12V rok 2000
Yamaha FZS600 Fazer - rok 2003
eksn

Re: Corsa "C" >Začouzená světla-H4

Příspěvek od eksn »

Ahoj
Kdyz uz se nejak povznesu na "krasne" mlecne svetlo. Co na to technicka nevadi to? Preci jen to svetlo bude asi jinak svitit a mene blinkat. nastesti mam jen pravy.
Odpovědět