Kucí a děvčata od auta nemám klíče.Ztratil jsem oba dva Ale podařilo se mi vyndat víčko od nádrže, které má totožný zámek jako od zapalování.Slyšel sem, že se dá udělat klíč podle zámku?Nevíte kolik by to stálo?
To bys byl hodnej, hlavně nezapomeň já bych mohl říct místním mafiánům, to bych měl otevřený a nastartovaný za 10 vteřin ale to bych pak musel startovat spojením drátků.A to by se mi moc nelíbilo
Pívas>> Nazdar průseráři,to jsi byl jak dělo,že jsi ztratil klíče Hele a co imobilizer,ten klíč má vevnitř čip,řešilo se to tu.Byly to docela rance za to naprogramování
viewtopic.php?t=564 No jinak tady je pár věcí o klíčích,bez imo by to nemělo bejt tak drahý. A prodávaj i ty vystřelováky s planžetou co se do ní vyfrézuje dezén. Tak pak napiš jak jsi dopadl
Lumpe,ztratit klíče od mazla
Pívas píše:Havli>>dík, ale v tomhle topicu se řeší jenom výroba kopie s čipem podle předlohy, ale já nemám předlohu
Hele já jezdil se sklápěčkou pro cigi firmu a ty mladý cikorky ještě než začali poctivě makat,tak kradli v SRN auta. A řikali že vytrhli víčko u nádrže a podle toho zprasily v dodávce klíč,měli tam ponk a nějaký bazmeky na to. Ale prej museli tu vložku rozpůlit. Nevim ,třeba kecali ale mohlo by to jít.