Cymbys - Corsa B
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
to víš, že mi to nebude vadit ;o) ono to skoro ani jinak nejde ;o)
jinak budeš mít k tomu i prahy? asi by to chtělo, protože ty nárazníky budou dost nižší ;o) a taky dát do barvy i lemy ;o)
jinak corsička je to moc pěkná ;o)
jinak budeš mít k tomu i prahy? asi by to chtělo, protože ty nárazníky budou dost nižší ;o) a taky dát do barvy i lemy ;o)
jinak corsička je to moc pěkná ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jůůů tak to se fakt těšim... příští týden to přivez ukázat do edenu ;o)Cymbys píše:Prahy už mám taky doma, možná dneska Newmy udělá fotky
Jinak fotky už má Mike
a kde si to necháváš upravovat?? je se jedu dneska zeptat jednoho pána ze strašnic jestli mi neupraví nárazník ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- MiniMike
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
cymbys
Nazdárek ve spolek.
Tak jsem koukal že newman mi tam dal fotky ze v čerejška.Co já bych si bez něj počal to nevím.Spátky k debatě : No řeknu vám že jsem taky zvědav jak to bude vypadat! Řeknu vám že ten z námý mi bude nandavat nárazníky.Bude to asi pěknej porod.
Tak jsem koukal že newman mi tam dal fotky ze v čerejška.Co já bych si bez něj počal to nevím.Spátky k debatě : No řeknu vám že jsem taky zvědav jak to bude vypadat! Řeknu vám že ten z námý mi bude nandavat nárazníky.Bude to asi pěknej porod.
Opel corsa B
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
cymbys
Zdravím všechny!
Já tam budu asi dávat do masky tahokov,aby to vypadalo dobře.Ale jestě mi balíkem ten tahokov nepřišel, uvidím jak mi to vystačí.
V čera jsem to měřily s newmanem a asi mi to nevistačí.Ten tahokov do masky.Budu muset když tak ještě jeden plátek objědnat.
Já tam budu asi dávat do masky tahokov,aby to vypadalo dobře.Ale jestě mi balíkem ten tahokov nepřišel, uvidím jak mi to vystačí.
V čera jsem to měřily s newmanem a asi mi to nevistačí.Ten tahokov do masky.Budu muset když tak ještě jeden plátek objědnat.
Opel corsa B
-
- Corsa forever