styxxy - Corsa B 1.2
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
budiky
tak jsem hazu foto svych upravenych budiku... mel jsem zhotovene ciferniky i bile jenze nevim jak vyresit problem s bilou rucickou tak kdybyste nekdo vedel piste napady
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Scarynka
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Scarynka
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
stima budika jako je to piplacka v nekterych mistech jsem musel pajett i s pinzetou abych se tam dostal ale tohle vsecko byla otazka 4hodin prace a urco to zato stoji ted jeste se chystam na kaplicku a dodelat stredovy panel jelikoz mi sviti malo...
scary:bok uz mam vyklepany myslim ze tady je i fotka popr. jeste dodam nakou jen v tom kitu to neni je nato ted zima
scary:bok uz mam vyklepany myslim ze tady je i fotka popr. jeste dodam nakou jen v tom kitu to neni je nato ted zima
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
budiky
dekuji vam vsem za pochvaly, ja sam az takovou radost nemam jlikoz tohle jsou takove drobne upravy a nic co by bylo hnedka videt jako kola plasty atd... ale ted tenhle rok budu natom pracovat... kazdopadne co se tech budiku tyce myslim ze sikovnejsi clovek si udela fakt to neni az takova piplacka a da se to udelat za chvily staci si jen jeden vecer nad tim sednout... a jak tady nekdo psal ze se boji to rozebrat a slozit tak toho bych se taky nebal je to primitivni prace jen tu rucicku trefit zpet..
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
pockej takze ty si sundaval rucciky z budiku? no ja udal stejnou chybu ale nazpet to uz nesrovnal uplne presne proste nevim jak na to 

Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
jo jo sundal vratil jsem ji a taky kdyz jsem pak nastartoval jsem neveril svim ocim... tak jsem to udelal tak ze jsem ji sundal a pootocil klickem ona si ta hridelka pak pootocila na svoji polohu a uz jsem tu rucicku nasadil neco malo pod nulu jsem si pamatoval jak tam je.... ale ja mam elektronicky rizeny budiky a nikde jsem tu cetl ze si sami najdou polohu na nule... ikdyz tomu neverim
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si udelal radost a poridil sve hudbe nakej prirustek viz. foto ma to sice asi 300w ale vic bych nechtel aspon ted zezacatku jeste mam nakej starsi zesk co jsem levne koupil skoda jsem davat vubec foto
.....................jinak eite nekdo jaky orig. rado patri do corysy potrebuju na diagnostiku a nejde to prej beznej myslim ze to je CAR400 ale nejsem si jisty popr. nekdo z prahy co by mi ho zapujcil jen kvuli tomu servisu max. 2dny nechce se mi kupovat kvuli tomu diky za odpovedi a kdyby se nasla hodna duse tak SZ prosim diky

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.