můžem pokračovat, tam kde sme zkončili.
takže 4ohmovej 12" sub do cca 30ti litrů uzavřecných co zahraje od cca 30Hz, bude převážně na SQ než na tlaky a bude stát do 3tisíc
taky se přidám. Ty jako já taky přemýšlel a Subáči Hertz,ten co je na odkaze a ted jak sem byl na tuningu v Essenu,měl sem možnost porovnávat! Ten Hertz nehraje špatně,ale není dobrej na tlak a když hodně zesílíš rádio tak brzo nestíhá... Bud bych dal cca kolem 4500tis. a vzal repliku Phase Evolution select (repriku dělá MacAudio za 2/3 ceny!) Jestli nemáš moc peněz já si koupil sub BM Boschman http://www.rusmich-tuning.cz/BM-Boschma ... g5346.html
zatím mám v bedně jen jeden na vyzkoušení a jako brutalitka,hraje pěkně i od spodu a má slušnej tlak (na střeše mě skákala i flaška) a ted přes zimu dělám větší bednu abych tam dal dva subáče..
E53 3.0i
E39 525d Touring ex
Opel Corsa B GSi 150kw,ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074
no právě že toho MacAudia sem slyšel a jako dobrej masakr...ale zase nějaký 4500,no. Ten Hertz,to je jasný,že musí být basreflex...nevím no těžko říct,no..
E53 3.0i
E39 525d Touring ex
Opel Corsa B GSi 150kw,ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074