CARBON - kapota a další díly
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
prave ze na tigy jeste nemam ani formu,,,pripravuju kapotu na forum teprve....na Corsu uz forum mam, jeste ji dvakrat naseparuju a zkusim udelat prvni kus... hned jak nejaka bude... samozrejme ze ji sem dam....Velbloud píše:tjo ten kevlar taky nevypadá špatně...
prosím tě.. by mě zajímalo, jak jsi mi psal, že tu kapotu pak uchytím na 4 rychlo upínací zámky.. tzn. je bez spodních výztuh???
nemáš náhodou už nějakou kapotu hotovou? třebas i na Tigy?? že bys sem dal fotky zhor i ze spoda?? ;o))

-
no carbonova kapota je hlavne proto ze musi byt lehka,,v zadnym pripade tam neminim laminovat ani centak zeleza....vyztuhy tam budou pouze z carbonu a to na tech mistech kde budou nejvic potreba,,,takze hlavne v mistech kde budou ty drzaky,to jsou myslim dva vpredu a dva vzadu,,,pak tam budou uprostred vyztuhy a vsude kolem dokola z neceho jako polistyren ale presne se to jmenuje konticel....skvele to zpevni kapotu.
-
neni to vsechno co delam,,,,kdyz je model,udelam formu temer na vsechno,kapoty,blatniky,,ja nevim co jeste,,,kdyz vim ze na tom neusetrim moc vahy,je lepsi to jen potahnout karbonem,,,,ona forma taky neco stoji.desky na co??potreboval bych to videt,ale asi vklidu.weny píše:ten spoden by me taky zajimal aby se to nekroutilo....jinak ja ti urcite necham vydelat nejake kacky ta cena je prijemna ale mohl bys napsat jestli to je vse co delas nebo i vic....lemy,kridla rovne desky na vyrobu difuzoru atd
kompozit?nevim co to je.pdk88 píše:tak se výztuhy udělaj z kompozitu podle jejich původního tvaru ne?
no myslim ze ne,,,zitra bych je tam asi mohl dat a vyfotim to,,,ale myslim ze jsou na corsuB pouze jedny jediny mracitka a to jsou tyto ,,tak je mi divny ze by jsi je jeste na corse nevidel?delam ted totiz vic do tigry jak jsem ji koupil a mam malo casu.Svoby píše:máš foto těh mračítek na autě? neumim si to takhle představit jak to vypadá

-
- deni
- Kontaktovat uživatele: