Dub.- píše:Aha, no to já nemám, mám filtřík normálka za 300 ten obyč turbínu, takže to vymáchám a bude =D
to nedělej - te filtr je jen na jedno použití - já jsem měl Greena a teď h má Havli - a jak psal jarová voda + impregnace aby se zachytával jemnej prach a bordel - něco jako silikon ve spreji
...a ten filtr jak máš ty je na jedno použití
@ŁŁ narazil sem na levnejsi variantu nez K@N a Green a myslim si ze to nemuze byt nejak vyrazne horsi http://www.lexmaul.cz/?m1=8&t=270&t2=76 jen nevim jak je to s kvalitou shopu
NO pokud to podpoříš kompletním výfukem taky bych jednomu bo dvěma koním i věřil
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
viz predchozi prizpevky hlubsi zvuk, mozna to neco prida, ale ty to nepoznas, mozna snizi spotrebu ale zanedbatelne asi nejvetsi vyhoda je ze je cistitelny narozdil od origo papiroveho
ja osobne o nem take zacinam uvazovat za tuhle cenu, ale jen kvuli tomu hlubsimu zvuku a prakticnosti
jo to nevim nikdy semto nekoumal, osobne bych nic takoveho do 1.2 nedaval to uz si radsi porid rovnou silnejsi motor podle me je uplne zbytecny do toho rvat ty premrsteny castky ale to ti tady rekne asi kazdej