Ahoj Suby jestli hledas nejaky hezky C tak psini neco vybereme chvilema jsem taky pokukoval po nejakych C ale pak jsem zjistil ze je to maly jinak cena neni spatna ale opravdu je to vse o stavu jinak ten litr nejde spatne ja jak sem an to nadaval ale pak jsem to nechal poradne seridit a vsechno opravil tak si nestezuju naopak ve meste a okoli supr ta dalnice trsoku horsi ale tech 160 to jede taky obcas 170 a tenhle novy Z10XE uz ma lepsi chovani ma i vyvazovaci hridel tak je to good
Na díli by té mojí byla škoda...
Jinak na net jí dam za 60 000,- , na foru bude cena jiná... .
Auto bude po opravě a motor bude ve 100% stavu - jak dlouho to nevím...
jo takže to chceš jako dat do richtigu a pak ju prodat už opravenou? sem pravěže myslel že je nepojízdná a že tam nebudeš davat novej motor nebo to opravovat, a četl sem že si chceš koupit tu Céčkovou
Tak dneska jsem volal do servisu. Nechanicky auto vypadá vpořádku, že to prý asi bude elektrikou. V pondělí mi dají vědět... Ach jo, čím by to mohlo být?
Rok výroby: 2000
Objem motoru: 1800
Výkon: 85 KW - koníků má trochu víc. Je asi čiplá a nebo jiné vačky, tákne jak kráva...
Palivo: benzín
Opel Vectra, plná výbava, kožená sedadla, Al kola 17", sport. výfuk, orig. Opel tuning, přední a zadní nárazník, vše zapsáno a schváleno v TP, ojedinělý stav, auto je garážováno, bez koroze, super stav.