Berry >>> Smithy - Corsa B X10XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ondro diky moc ano od tebe vim a vzal bych ho mozna v unoru pojedu do sluknova tak ze bych se v hradcanech sesli jo nebo tam na te krizovatce 8) Jinak moc diky i za typ tyhle svetla jsou pecka konecne se delaji

Jinak moc se mi libi i tyto http://www.f2tuning.cz/images/large/437 ... -33-20.jpg

http://www.f2tuning.cz/images/large/437 ... -30-49.jpg

No jinak se asi budou delat jeste zadni brzdy sice asi budou ok ale radsi kontrola mozna dotazeni rucky ty anka jsou problemovy bud je to muj pocit nebo rucka zabira trosku vic nahore

Jo Ondro mas pravdu no jeste je doma octvka po tatovi najeto asi 50 tis km fakt udrzovana no tak corsa bude slouzit jeste dlouho a pak bych si ji vzal protoze fakt ty investice a ten cas to ti dneska nikdo neoceni natoz nezaplati
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

jasny když budeš chtit je tu a jinak ja chci ty svetla co ma erik moje pak budu davat pryc ty co mam ja ma každy a moc se mi nelíbí
opel corsa opc rieger edition
opel performance center
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ondro jaky mel zvuk ten ladak mel takovy dezent nebo vubec nejaky a jen ot za kolik pujdou do sveta ty svetla skoda ze to nejsou s tim cernym pozadim i kdyz 8)
Obrázek
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

ten zvuk byl takový hlubší ja nechtel rev jak prase,to je pak na nic a svetla tak za 1000kč ale to až bych pak koupil ty co ma erik a ted mam zatim jine tuning výdaje tak nedokažu říct presne kdy ale chci co nejdřív,ale vyfuk až budeš chctít rekni
opel performance center
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Urcite se ozvu a ze bych prijel k tobe, to vis neco by to chtelo ten vyfuk dotvari takovy efekt vzheldovy sice jsme chtel nejaky nerezovy nebo chromovy ale tak asi nemuzu mit vsechno a halvne je supr ze vymenim kus za kus a nemsui se nic varit a pridlavat myslis ze bychom to mohli vymenit spolu to neni tak nadlouho ne 8)
Obrázek
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

není to na dlouho ale blbe se to dela lepší to je na rampě a tu bohužel nemám jsem to chtel taky a pak jsem s tím jel ke znamymu a ten mi to hned zadelal
opel performance center
lubo87
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od lubo87 »

Berry píše:http://www.youtube.com/watch?v=UmcqTz8Q ... ed&search=

Takhle by mel mit zvuk ten muj litr s tim vyfukem asi zvuk je pouze diky koncovemu tlumici na videu 8)
no a mas tetka taaky zvuk? :roll:
corsa 1,2eco 33kw,séria.ZIAL BOHU
sound:JVC+dialkovy ovladac:-)
kola:diskove 13''+puklice
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ahoj Lubo, no ten zvuk bouzel nemam protoze pan mi to prodal pred nosem rekl jsem at to posle a on ze vecer to prodal, ale to je jedno nejspis se domluvim s ondrou sladkem na origo remus na corsu 8)

Jinak chlapy nemate nekdo zkusenosti kolik stoji dodelat dalkovy central moc by se mi zamlouval 8)
Obrázek
lubo87
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od lubo87 »

serus,aha no to je skoda ze si nekoupil ten vyfuk.peknyy zvuk to mohlo mat

:D ty by si taky chcel dialkovy centraal?chcel by si zdialky aby ti korsa pekne zablikala a nemusel stkat kluucik,to ja by chcel taky :roll:
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

berry ten výfuk není remus ale supersport origo na corsu a co se týce toho centralu tak jsem si zadelaval na dalku central a vyslo me to na 1200 nebo 1400kč už presne nevim a to jsem central vubec nemel a ted už mam i na dalku a super prace tak na 3 hodky než to v klidu ntahneš kabely atd,pohoda
opel performance center
lubo87
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od lubo87 »

cawky sladas opc.no tak to je rozdyl remus a supersport :roll: a peknyy zvuk ma ten supersport?
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Jj presne ale me by nevadilo strkat klicek, ale ja nemam vubec zadny central a chtel bych nejaky a kdyz uz nejkay tak asi s dalkou 8)
Obrázek
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

ma to takovej decentní hrulbší zvuk ja ani nechtel aby to řvalo protože jsem s ním denně jezdil...jo a berry ja taky nemel zadnej central tak jsem koupil i s dalkou a ybli u toho 2 ovladače proste vse co central obsahuje tak už otvíram na dalku :D
opel performance center
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak to je dobry, ja se na to zeptam v nedeli v tom servisu jak mi budou delat predni naraznik a tahat kabely k muzice, jinak kamarad dela ted v lakovne jedne firmy a maji tam jednoho blazna do tuningu tak rikal ze by mi zavaril zadni vrata ale nechal misto na spz takze jen zahladil a rovnou by to tam hodili do laku i s odskokem, ale uvidime jak to vyjde tohle neni prvorada vec, ale mam vrta mi to hlavou :-)
No jinak supersport se mi to popletlo ale taky dobry a presne jak rika ondra ja taky kazdy den jezdim do prace tak trosku decentne.
Obrázek
lubo87
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od lubo87 »

jasnee,tu asi kazdej chodii do praace na korze :D este ze sis nepoplet supersport zo supersprintom 8)
Odpovědět