Berry >>> Smithy - Corsa B X10XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak tady jsou nejake fotky snesu kratyku vim ze to neni nejak extra, ale jeste to neni hotove o vikendu bude hodne prace jeste na Gertrude

Jinak fotka pred a po motoru(ale jeste to neni)

edit: naucte se prosim Vas, pri vkladani vice fotek, vyuzivat Připojit soubor a ne stale zakladat nove prispevky ;-) Mike
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Proč vopičárna?? Mám modrý potahy podsvícení tak budou i plasty, ještě se uvidí :wink:
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

To Newmy: ale bude to rusit linii karoserie

To Minimike: me to neslo :cry: :cry:
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Jak rušit já jsem měl na mysli interiér venku to bude na černo to je snad jasný :lol:
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Jinak budem to asi resit jinde :wink: jinak jsme to vsichni pochopili ze chces delat modre lemy jinak bych ti s nima klidne pomohl ´kdyz budes chtit :D
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

;o)))) já taky pochopil že chceš mít modrý lemy a venkovní plasty... ;o))) ty vnitřní jo.. s těma souhlasím.. ale už jsem si představil tu zářivě modrou na podběhách a v masce.... :lol: neboj berry večer ti to tu promažu, ju?
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

corsa

Příspěvek od Berry »

Ahoj lidi, tak o vikendu se opet delalo, lemy a narazniky se dali na druhou vrstvu barvy, dale sli do barvy kliky,predni maska, listy, plast kolem steracu, ostrikovace na kapote a zadni znak, v nejblizsi dobe by uz mohli jit kola, natrikat brzdy na cerveno a vymenit bocni blinkry za bile nebo kourove :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Černá jí teda sluší a co takhle fol :idea:
Corsa C 1.2i
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Dobrý Berry já chci taky :wink:
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Berry: fakt pěkný ;o) dali jste přes to ještě lak??

jinak jen chybí ještě to snížení a pak to bude už pěkná kočička ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

Evza65

Příspěvek od Evza65 »

Berry fakt paráda vyhrál jsi si.je to opravdu perfektní.jak to máš s tím sportovním filtrem?taky by mně to zajímalo.
Corsa B - 1.0/12V
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

No ja moc dekuju az chvaly ale je to rozpracovane a nevim jak dlouho jeste bude prtoze se vec necekane prevratili ve stredu jdu kupovat byt no je to trosku an dyl povidani,a le to sem nepatri

To Bloud: neni pres to lak je to plne synteticka barva, tera se vpila i do tech poru v plastech a udelala krasny efekt, zas si dame nekde sraz a snizeni bude -40/-40 zatim :D jeste chvilku pockat to chce

To Suby: Cerny folie asi davat nebudu jsou tam origo tonovane okna s trosku nazelenalym nadechem, ale taky me to napadlo bouzel finance jsou jinam

To Evza: Diky moc, ale chce jeste nejakou peci, jinak filtr myslim ze nebude problem a uz vim i jak tam udelat tu prepazku aby to motor nezahrival, jiank odenadal jsem cely sani a vsechno az k vaze vzduchu a ten plast co tam mam mi prijde na hovno protoze to nic neni jen plast duty plast, takze vsechno vyhodim a da se tem otevrene sani s filtrem asi

To Newmy: Tak az bude teplo, tak se muze zacit delat,a le chtelo by to abys mel predni nraznik z noveho modelu, ono kdyz se udelaji lemy a pak na to nic nenevazuju bychom musel dat i komplet narazniky, no nevim zda bych si troufnul :wink:

Ale jak rikam tuning chce cas (ovsem kdyz nejste milionari :lol: , coz aj nejsem)
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

mno stejně bych tam radši dal tu vrchní vrstvu bezbarvého laku.. uvidíš, že pak to teprv dostane ten správnej lesk ;o) a to hlavně zvládneš už sám ;o)

Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

No uvidime jak to pujde nechame tu barvu heste pusobit a dyztak by se dal, ale je to synteticka takze by sedavat nemusel, ale musim se priznat ze mi pomhaha tata s autem hodne :D
Obrázek
Evza65

Příspěvek od Evza65 »

Berry máš pravdu já se taky díval do té krabice u filtru a je úplně prázdná tak nevím na co ji tam dávají.Až to budeš mít hotové dej vědět jestli je to lepší a o kolik.nevím jak tobě ale já jezdím každý den do práce asi tak 3 km tam a pak 3 zpátky a spotřeba se pohybuje kolem 6,4 až 6,8l/100km.Čekal jsem že to bude méně ale asi je to tak normální.To to nijak nehoním.
Corsa B - 1.0/12V
Odpovědět