Kucí, kde to má nějaký nosníky k připevnění?Havli píše:Jsem našel totoTady
Výfucky>Laďáky,duplexy ,ovály atd.
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
pivas: mrkni na ulter ten mam ted ja ci pak je jeste levnejsi varianta od jomu ale no nevim rezy vnitrnostmi sou hodne rozdile
ale co muz rict jak tak ulter tam padnul bez sebemensich uprav a problemu 
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
njn
ale je to bez prace a ma to homologaci
a hlavne co dneska nestoji moc penez
a mazel ho mel k vanocum 
Opel Corsa 1.2i X12SZ
-
Boulder
Takže ideální stav by měl být- lazené svodyvětšinou (900mm,1.2-3.4) sportovní kat,rezonátor otevřenej tlumič. Akorát to bude dělat randál.NIcméně pokud nebude udělaná hlava a sání tak to moc Hp nepřidá.Ale podle praxe auto bude živější(pujde líp za plynem) Jo .ale celej tenhle elaborát, tak aby nějak fungoval stojí dost peněz.....
- Robin
Sportovní výfuk na diesel..?
Ahoj, máte někdo zkušenost, jaký zvuk má sportovní tlumič výfuku, bez přepážek u turbodieselového motoru? Mě pomalu končí zadní tlumič u Corsy C, 1,7 DTI a chtěl bych tám dát tento: http://www.remusracing.cz/detail.php?id=25
Bude tam pasovat?
Jen se bojím, jestli nebude nějak nepříjemně zvenku syčet/pískat turbo..? Remus dělá i přímo pro Corsu,ale je drahý, tento je universální, tak doufám, že to tam půjde, když šikovný mechanik navaří správně úchyty.
Nedělám si iluze, že to bude mít hluboký dunivý zvuk jako u benzínového motoru,ale stejně bych ho tam chtěl, je levný a snad i lehčí. Moje koncovka asi nebyla z nerezu a je šíleně orezlá, úplně se za to stydím
Ještě poslední dotaz, nevíte kde se dá v Praze nebo stř. kraji sehnat Remus? Našel jsem pouze tuto firmu v Brně a nerad bych to kupoval na dobírku,ani jezdil tak daleko.
Bude tam pasovat?
Jen se bojím, jestli nebude nějak nepříjemně zvenku syčet/pískat turbo..? Remus dělá i přímo pro Corsu,ale je drahý, tento je universální, tak doufám, že to tam půjde, když šikovný mechanik navaří správně úchyty.
Nedělám si iluze, že to bude mít hluboký dunivý zvuk jako u benzínového motoru,ale stejně bych ho tam chtěl, je levný a snad i lehčí. Moje koncovka asi nebyla z nerezu a je šíleně orezlá, úplně se za to stydím
Ještě poslední dotaz, nevíte kde se dá v Praze nebo stř. kraji sehnat Remus? Našel jsem pouze tuto firmu v Brně a nerad bych to kupoval na dobírku,ani jezdil tak daleko.
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: