ty woe,za tu cenu sem v Kelly kupoval origo..Na D a M Autodoplňlky(ty kurvy předražený) jsou 2 diody za 160
Koupim radši 20 ksy LED diod za 100 a 20 odporů za 60 a mám celý auto za pár kaček...Jenom ta m*dačka s tím
Tyhle 60 Kč za 2 kusy patřej do tacháče po facelitu a do TID po facelitu. Ale je vždycky lepší to rozebrat a podívat se co tam je origo. U mě to nesedí , mám před Faceliftem a mám všude tyhle ,akorát bílý
Naposledy upravil(a) Havli dne 13 úno 2008, 17:30, celkem upraveno 1 x.
teď mi tak došlo,tyhle konkrétně jdou do TIDu,a kontrolek...na osvětlení jsou tam jak v parkovačkách,pravda...takže do přístrojovky jsou na ...protože kontrolky mají svoje barvy...
Tak ještě pro Pepexe ty 4diodový jsou za 96 Kč /pár a ty 6-ti jsou drahý jako svině asi 180,- Ale svítit by to mělo dobře,líp než Kaldovi
Buhužel jsou to s paticí T10 takže mě jsou k hov...
Havli: koukám že už sis je objednal, tak pak to musíš zdokumentovat jak to svítí, docela by mě to zajímalo jestli je to lepčí než když tam naletuješ diody =)
btw R5 to je co? neměli by tam být žárovky s paticí T10?
Jo zkusil jsem je objednat, 5ks >> 193,-Kč včetně poštovnýho. Tak to vyzkoušim a dám určitě vědět. Tři dám do přístrojovky a dvě do TID . V tý kapličce nevim jak to dopadne, ted tam mám bílý a svítí to orange a s modrejma to třeba nebude svítit vůbec