Berry >>> Smithy - Corsa B X10XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

NO abych ti pravdu rekl taky jsem cekal mene, ted jestli to pujde dobre tak spotreba ve meste bude 5,8l ja jezdim taky jen ve meste, jinak takly tech 6,3-6,4 a mimo mesto nevim dlouhodoby prumer jsem mel mesto mimio mesto kombinace 6,3,a le to je tim ze sje ji hnal po dalnici skoro 160km/h (ale nejela na doraz tocila neco pres 4tis. ot/min.) jinak jsem myslel ze mimo mesto pujde na 5,5l nebo min, ale zatim nic :wink: Jinak ale drzime se dobre, protoze podle servisky a navodu by corsa 1.0 12V mela mit spottrebu ve meste 7,5 mimo 6 nebo a kombinace 6,5, tak nevim.No urcite ti reknu protoze, az bude cas a prijde an to rada(financne), tak ho tam dam, taky nevim proc to tam davali(je to uplne k ho..) ale maji to jen 1.0 12V :wink:
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Evza65

Příspěvek od Evza65 »

Abych pravdu řekl jel jsem na začátku prosince z Varů do Budějovic a zpět jel jsem jen ve dvou je to nějakých 550 km a podrž se spotřeba mi vyšla rovných 4,1 l/100km.Jel jsem tedy nejvíc stovkou ale spotřeba přímo fantastická díky tomu jsem byl namlsaný a pak přišlo to relativní zklamání.I když před tím jsem mněl Peugeota 205 obsah 1,2 a spotřeba se mi pohybovala kolem 7 až 7,5 l.Takže zase na druhou stranu neni to tak špatný.V létě to doufám půjde ještě dolu.Necháme se překvapit.
Corsa B - 1.0/12V
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak to je uzasna spotreba jsem zvedavy az pojedu do zlina ale ja se znam me to neda a poletim po dalnici,a le za chvili jedu zase do sluknova tak doufam ze ta spotrreba pujde pod 5 litru jinak je to supr spotreba a kolik mas najeto na motoru?
Obrázek
Evza65

Příspěvek od Evza65 »

Na motoru je najeto údajně 83000km.Ale jak jsem psal koupil jsem to na začátku prosince nebo konec listopadu tak nevím jestli je to pravda.Byli s tím problémy jako první jsem to vzal na počítač.Bylo to v pohodě až na eirbagy.Svítíla kontrolka tak jí radši někdo přede mnou vyndal.Zjistili že jsou špatný konektory pod sedačkama.Tak jsem je ustříhal a naletoval na tvrdo.pak vymazali závady a je to v pohodě.Neregulovala lambda sonda ale to se vyřešilo novým vzduchovým filtrem.Takže teď je to snad dobrý.
Corsa B - 1.0/12V
Evza65

Příspěvek od Evza65 »

Mimochodem jak moc ovlivňují ten tříválec svíčky.Myslím tím druhy svíček nebo je to v podstatě jedno?
Corsa B - 1.0/12V
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

No ja si ymslim, ze ze cim lepsi svicky tim lip, treba denso irdium, nebo svicky od bosch urcite tomu trosku pomuzou, ale ze by byl nejka zavisly na tom, to asi ne, ale zeptam se o vikendu
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak dneska asi pribudou mracitka no uvidim jak to bude vypadat 8)
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak tady je foto s mracitkama 8)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

mno bomba ;o) ještě by to chtělo tu čirou ;o) ten chlápek z aukra se mi ozval, že má i elektrickou i mechanickou optiku a je to ta samá co mám já .. 900 za jedno světlo ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Ale jo, vypadá to pěkně, ale mě by se spíš líbili ty rovnější.
Ale jinak pěkný.
Corsa C 1.2i
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

já měl dřív ty rovný.. a ještě teď mám jedno mračítko v garáži.. ale teď už jen celkově zamračená kapta.. už jsem si řek.. žádný kompromisy :D
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

No ja prave mam Gertrudu na kazdodenni pouzivani a show car si zatim ani moc dovolit nemuzu jinak co asi pujde jeste uvidim bude zavareni zadnich dveri, sp zustane ,a le ten znak se zamkem se zavari a sterac se necha ale jeste uvidime, no ted o vikendu by mohlo byt kola, kdyz je mike priveze a pak by molho byt snizeni, coz zatim drzim ten svuj plna, kazdy vikend neco udelat na auticku i sebemensi drobnost :D :wink:
Obrázek
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

No vidíš Berry pěkný :wink:
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak to zavareni opravdu asi bude, no uz je vyreseny i odskok zadnich dveri a mozna bychom se pustili do centralniho zamykani mozna i na DO
Obrázek
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Ten centrál na DO snad nebude takovej problém já to tam mám a je to obyč jablotron, tak by to mělo jít v poho :D
Obrázek
Odpovědět