Kalda - Opel Corsa B GSi>C16XE
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
tak sem se byl vrtat v tom autě... nic sem nezjistil....jen to, že se nedostanu pod auto, su moc vyžrané asi
zetra to vemu na rampu, ale zezhora sem nebyl schopné se tam dostat, normálně to neteče, jen dyž nastartuju motor tak to kape, ale jak sem otevřel to víčko od te nadržky tak to začalo chcat!!! mysim že je to někde pod tou nadržkou, někde jak je odbočka na topení...

- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Kalda>>> A neuvařil jsi to, když jsi blbnul? Mě se to už taky stalo (teda brácha mi to uvařil), povolila se mi montex páska na jednom okruhu a začalo to téct. Podívám se tu a pak ti sem vložím link...
Tak tady něco málo: KUK SEM
Jinak ta voda mi utíkala na pravé straně chladiče, z té silné černé gumivé hadice, byla tam povolená ta spona, tak jsem jí povolil, přitáhnul hadici víc k chladiči a pořádně utáhnul sponku. A pak už byl klid...
Tak tady něco málo: KUK SEM
Jinak ta voda mi utíkala na pravé straně chladiče, z té silné černé gumivé hadice, byla tam povolená ta spona, tak jsem jí povolil, přitáhnul hadici víc k chladiči a pořádně utáhnul sponku. A pak už byl klid...
Corsa C 1.2i
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
no ja jel slušně, ale jak sem byl skoro u baraku tak sem tomu dal plné na dvojku do 5000 otáček, pak sem zaparkoval a začalo to dýmyt... tak sem se pěšky vratil zpatky se mrknout kde to začalo, a bylo to v těch místech jak sem to vohulil, taky si mysim že je tam někde jen povolena spona, ale ja mam problem se dostat pod to auto, vrchem nic nevidim
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Sytiš přeci ne? Akorát máš docela vysoké otáčky, to máš jak karburátorovej favoritKalda píše:sem četl že ňákýmu borcovi stoupnou dycky otačky.... mě někdy po nastartování taky vyjedou do 1500 a drží se tam, prostě nechcou spadnout dolu, a dyž dam plyn a pustim, tak ty otáčky lezou hrozně pomalu dolu, ale jen někdy...nevite čim toe?

- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: