Jaký máte zkušenosti s pneu 165-65 R14 vyplatí se invetovat ? mám ted zimáky 155-70 R13 a tachometr mi přeměřuje o 10km.....o kolik se zvýší spotřeba u 165 oproti 145 který mají být sériově? Díky
a nemáš někde fotky jak corsa vypadá na 14kách? nerad bych aby to vypadalo ne jak corsa ale jak koza:) větší rozměr mi příjde zbytečný...i na 155 to sedí poměrně solidně ...jen 70 profil je hodně a po chvíli se utrhnou...leč tohle auto má fakt dobrý podvozek už ze serie takže max 165 ...jen mě zajímá jak to asi vypadá
Ahoj Svoby, koukám, že máš stejný kola jak já, chtěl jsem se tě zeptat, kolik na nich máš středovou díru a jestli v nich máš ty středový redukce, shánim je totiž na svý kola. Díky moc
Minulost Zelená Corsička
Přítomnost Modrá Tigřička
No to mi právě taky říkali, ale přišlo mi, že mi to dost házelo i když byly dobře vyvážený, tak jsem myslel, že letos je koupim, jenže nevim kde se to dá sehnat. Díky za odpvěď
Minulost Zelená Corsička
Přítomnost Modrá Tigřička
neprdik píše:No to mi právě taky říkali, ale přišlo mi, že mi to dost házelo i když byly dobře vyvážený, tak jsem myslel, že letos je koupim, jenže nevim kde se to dá sehnat. Díky za odpvěď
Mám možnost koupit podobný kolesa, viděl jsem je jenom zběžně včera večer v garáži u kolegy Jsou to 15" široký jako hovado, ET 25 myslim, 205/50 asi , J7 určitě. Já už si taky pamatuju. Má my poslat mailem fotky tak pak budu chytřejší Měl je na Golfu II a nelezly mu. Nevim ty moje 13" jsou takový přiměřený k mýmu věku Ale tohle by byly masírky, kurwa,že bych se spustil na starý kolena