Kalda - Opel Corsa B GSi>C16XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Tiger.s>>>> No to by vyšlo kdyby jsem to udělal hned. teď už jsem na 20 000,- a za X16XE by jsem dal 12 000,- + práce za přehození...
Corsa C 1.2i
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

mysiš že dyž dondeš do servisu s dvoulitrovým motorem či tou X16XC tak ti to normal přehoděj jo? (za ňáké ten peníz samozřejmě) Nevim jesi pak nevynde levnějš ten dvoulitr :lol: :lol:
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

jinak neměnili ste někdo na tom 16ti ventilu těsnění pod hlavou??? sem se kókal že se tam asi pěkně blbě leze a že doma na koleně nevim jesi bych si to dal... ale zas kuli takové ,,prkotině´´ :roll:
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Kalda>>> Já ho měnil, teda mi ho měnili. Doma to asi neuděláš. Auto musí na zvedák či rampu a musí se ze spoda vyndat celé sání aby jsi mohl povolit škrcící klapku. Jinak těsnění te vyjde cca ma 800,- (jsou tam 2 těsnící gumičky) + práce. Já jsem dával za práci 500,-
Corsa C 1.2i
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

no ta rampa mě už nechorázně sere, pač dycky co sem si chtěl udělat tak sem ju potřeboval, nebo aspoň ten zvedák....ale nic takovýho nemam, nemam ani hvězdičkovej šroubovak :lol:
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

asi si na chatě vykopu díru nebo už nevim kam či jak najet abych se tam dostal :cry:
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

tak sem byl dneska na rampě a zjistil že mam prdlou hadicu, no jo, ale prdel je v tom, že nevim jak se tam dostanu, pač je to přimo uprostřed vzadu za blokem motoru, seshora vidět nende nic, a zespoda sem to zahlídl malou skulinkou, ruku sem tam ja neprostrčil, ale tata, ten ma malou ruku :lol: pruser ted je, že nevim jak tam zas vlézt... už mě to začina nehorazně srat to auto!!!
Dub.-

Příspěvek od Dub.- »

jejda jejda, máš ho chvílu a už se ti takhle odvděčuje jo :/ to je potvora tea
Opel Corsa B 1.2i X12SZ
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

no to teda je!!! člověk je na ňu hodné a ona se mu takhle odvděčuje... asi ju spravim, prodam a koupim zsňáké vrak jako sem měl Peginu :lol: :lol: ta vydržela šecko, a aspoň nelezla tolik do peněz!!!
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

takže auto mam na tejden mimo provoz, dokud mi z německa nedorazi hadica, toe v řiti tady s tim, u nas v česku maj fakt hovno, na škodovky seženeš kdejakou hovadinu a na Opla ani blbou hadicu ne, teda na to GSi
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

tak karu už mam doma, byla tam dira v hadici na palec! nejtěžší bylo se tam dostat, celý sání a škrtící klapka musel pryč, a k tomu ještě půl milionu kilometrů hadic taky ven, tam je hadic tomu by ste ani nevěřili... :? takže doufam že se zas za měsic (či dřiv) něco posere, snad to už do te Jihlavy vydrží... no nic, ja du přezut papuče, pak sem hodim ňáký to foto (aj té hadice) :wink:
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

tak už tam mam ty sráče (papuče), nejsou fakt hezky, ale kozy dycky dělali ty origo Alu kola za hovno !
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Kde mas tamty kola :?:
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

a co je zkusit vyleštit?? myslím, že když je přeleštíš a hodíš pod zadní podložky, tak to bude vypadat hodně zajímavě ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Jo ,na str.1 máš ty paprskáče :wink:
Odpovědět