jo,to se dělalo převážně na dieselech...je to jenom oblbnutí váhy a jednotky,jak píše..
Prakticky je motor jako porát studenej,a proudí tam víc vzduchu,tak tam jednotka pere i víc paliva..nic víc,a žere to jak p*ča(ovšem je to upgrade,že jo)
thrall007 píše:to jsem chtěl slyšet,...díky...já si říkal že za tu cenu to je nějaký divný,tak raději to nechám...ale hold...člověk s 40kW udělá pro výkon cokoliv...
thrall007 píše:to jsem chtěl slyšet,...díky...já si říkal že za tu cenu to je nějaký divný,tak raději to nechám...ale hold...člověk s 40kW udělá pro výkon cokoliv...
a nechceš tam 2.0 16v
to snad ani raději ne....já si to ani neumím představit,bych se zabil,jen co bych vyjel z parkoviště
a nechceš tam 2.0 16v
to snad ani raději ne....já si to ani neumím představit,bych se zabil,jen co bych vyjel z parkoviště
po tejdnu by se ti zdálo,že to nejede jak by si si na to zvykl
no....to nevím...já jsem takovej nadšenec,že jsi natřu na červeno přední brzdiče,a mám pocit že mi to líp brzdí....takže mě stačí opravdu málo ,ale musí to být krása...možná někdy do budoucna budu přemýšlet...
thrall007 píše:to snad ani raději ne....já si to ani neumím představit,bych se zabil,jen co bych vyjel z parkoviště
no....to nevím...já jsem takovej nadšenec,že jsi natřu na červeno přední brzdiče,a mám pocit že mi to líp brzdí....takže mě stačí opravdu málo ,ale musí to být krása...možná někdy do budoucna budu přemýšlet...
chci se zeptat tim ze tam dam manzla tak sani zkratim ale tim by mel jit kroutak naopak dolu ne? dit na astre 1.6 je o neco delsi sani a proto sly kone dolu a kroutak nahoru jinak motory jsou stejne preci