89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
deni píše:vačky jsou ostre hlava je snižena a kanaly vyleštěne plus uprava řidici jednotky a svody 4-1 a jine věci zatim se nebudu zminovat nechte se překvapit
deni píše:vačky jsou ostre hlava je snižena a kanaly vyleštěne plus uprava řidici jednotky a svody 4-1 a jine věci zatim se nebudu zminovat nechte se překvapit
nejsou tohle origo vačky?GM??
jsou to origo,nechal jsem si je dělat v jedne firmě co se pecializuje upravou motoru
deni píše:trochu jsem si hral z motorem tak foto bude během tydne a vykon nad 200ps
Zatim jsem jeste nevidel jak chces prekrocit 200 ps...
Hehe
Tak jsem zvedavej no...
"Happy are those who have dreams.... and are willing to pay the prize to see them come true"
deni píše:trochu jsem si hral z motorem tak foto bude během tydne a vykon nad 200ps
Zatim jsem jeste nevidel jak chces prekrocit 200 ps...