Tak tady mám foto s novým výfukem a vytažený středový tlumič , dneska jsem si objednal dorazy tak se těším až mi dojdou a budu konečně snižovat , zatím jenom přední nápravu
díky díky . Ale mám ještě jednen problém , kde prosím vede anténa od rádia?Já ji nemůžu ve předu v palubovce nikde najít , tak to musím někde rozebrat ale jak a kde?Díky
Ve sloupku u pedálů je pod plastem konec a na to je napojený pokračování. Teda aspon u mě. Jsem to napsal dementně ale snad to pochopíš Prostě mě zarazilo že ten kabel není v jednom kuse
Havli píše:Ve sloupku u pedálů je pod plastem konec a na to je napojený pokračování. Teda aspon u mě. Jsem to napsal dementně ale snad to pochopíš Prostě mě zarazilo že ten kabel není v jednom kuse
jako ten středovej sloupek?Nebo kde myslíš?Nějak jsem to vážně nepochopil ... v tom středovym sloupku kabel od antény není
Ne veprostřed,napsal jsem to debilně Ve sloupku u řidiče u pedálů vlevo,jak jsou panty u dveří. Je tam plastove kryt. Tak tam mi končí anténa,je tam zástrčka Samec+samice a pak to pokračuje dál k radiu. Nevim proč to tam mám.