Prevodovka Corsa A B C D > tipy, rady, reseni problemu
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se na to koukal a zjistil jsem ze to predtim opravoval nejaky zajimavy clovek protoze jak je takovy ten kloub, ktery se pohybuje podle radicky nez vede do motoru tak byl asi zlomeny a je stahnuty eska paskou ktera uz dobre nedrzi takze kdyz chci dat 5ku tak se protaci a tutiz nejde zaradit, nevite prosim kde bych mo koupil jestli se vubec prodava , protoze mi nejde do hlavy proc to predchozi majitel opravil takhle je to hned pred tim nez to jde do prevodovky diky
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
Zatuhlé řazení> Kvalty
Ahoj,
mam Crosu B 1,5 TD a ked postoji jeden den tak sa neda vyradit rychlost . Musim bud trosku potlacit auto so zaradenou rychlostou alebo pri nastartovanom motore popustit spojku a vtedy rychlost vyskoci. Proste po dlhsom stati sa mi zasekne. Neriesili ste niekot tento problem ? Dakujem
mam Crosu B 1,5 TD a ked postoji jeden den tak sa neda vyradit rychlost . Musim bud trosku potlacit auto so zaradenou rychlostou alebo pri nastartovanom motore popustit spojku a vtedy rychlost vyskoci. Proste po dlhsom stati sa mi zasekne. Neriesili ste niekot tento problem ? Dakujem
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
To říkaj no, že do roku 2002 měli plastový přepákování.Takže asi vyměnit.Steinmetz psal že si to teď taky nechal vyměnitnostromo píše:Zdravim, v poesledni dobe se mi na Corse C s timhle motorem strasne blbe radi dvojka, z jednicky i ze ctyrky. Mam najeto asi 106 tisic. Muze to byt jen vymlety ten plastovy prevod do radicky k prevodovce, nebo muzu cekat neco horsiho?
- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Prosim o radu..
potrebuju zjistit jestli ma 1.2 a 1.4 16V stejnou prevodovku diky moc taky spojka by mohla byt stejna diky moc chlapi
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON
- Antoan
- Kontaktovat uživatele:
- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosim o radu..
tak sem koumal tu spojku tak jamela je stejna jako u 1.2 ale je prumer mensi ma 190mm na 1.4 16V je pumer 200mm. to same je na pritlacaku . lozisko je uplne stejne jeste jestli nemate jekdo skusenost s setrvakem se hledal badal a nasel sem prd... diky mocpetanek192 píše:potrebuju zjistit jestli ma 1.2 a 1.4 16V stejnou prevodovku diky moc taky spojka by mohla byt stejna diky moc chlapi
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- opel1.0
- Kontaktovat uživatele:
uz ste sa dopatraly ako sa da demontovat ta riadiaca cast hore na prevodovke mne tam nieco bucha ale rychlosti idu vsetky ked pritlacim paku prestane to buchatt ale neviem ako sa to da dat dole povolil som stoby a stale to nejde von je tam neaka ticka a nechcem to pokazit
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
celych 998 CCm a aj 12 ventilov
- opel1.0
- Kontaktovat uživatele:
- stovi
mám problém s řazením jedničky,když motor neběží tak tam jde jak po másle ale jakmile nastartuju tak jí tam musim fakt cpát silou,nepomáhá ani když zkusím povolit a znovu sešlápnout spojku,trochu hůř mi tam jde taky zpátečka,při její řazení to jde občas přes zuby...myslel sem že jen nevypíná dostatečně spojka ale koukal sem na to a seřízená je dobře,nevíte co by s tím mohlo bejt?