to sou č*ráci ty lidi.. proto pokud možno vůbec nenechávám vozidlo bez dozoru a kór někde u márketu a s tou anténou taky k hounu.. kkti asi nemaji sto korun na vlastní
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
jestě me suby napadlo to že jak mas furt problem s autem nemas pripecenej katik a pak ti to dela bordel a nejede to,me to taky nejelo dusilo se to jak svine až sem vysekal katik a bylo to pak v pohode...me už se uplne rozpadl a delalo mi to neplechu
opel corsa opc rieger edition
opel performance center
Ondra>>> Já ho asi jen vyklepu a vyplním drátěnkou (to aby se tam moc nehonili zplodiny a bylo to tišší). Jo a v září mě čeká technická, tak to musím nějak vymyslet, nebo se budu klepat já...
Tak jsem se včéra pokoušel vydat ten katík. Ale byl tak zapečený, že nešel ven. Dneska jsem zajel do rychlo výfucko opravny. Tam ti ho vyndali, vyklepat nešel byl jak kámen a narvanej až na půdu. Tak frajeři udělali fik fik a navařili trubku... Teď tam mam "rychlo průchozí výfuck a docela to jede. Nechci to zakřiknout, ale HURÁÁÁÁÁ
Havli>>> Dával jsem 500,- Ale udělá ti to každý kdo umí trochu svářet... Ondra>>> Je jede to líp, je znát že se to už nedusí... Pepex>>> Technická mě čeká koncem září... Ale už teď vím že jí udělám.. Každý zná veřejné tajemství...
Jinak tatík si časem koupím od toho Bosala za 1700,-