johny22 - corsa B 1.4i 16V (1389ccm/66kW/90HP)
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- johny22
johny22 - corsa B 1.4i 16V (1389ccm/66kW/90HP)
Zdravím všecny členy tady na foru. Musim taky ukázat svoji Corsičku.
Sestra ji s přítelem koupili před 6 rokama v bazaru na leasing (dohromady je to stálo neuvěřitelný prachy). Teď si pořídili novou Astru a tak jsem za symbolickou cenu od nich corsičku odkoupil. Hnedka jsem to tak zběžně prošel co bude potřeba opravit a vyměnit. Nej větší závadu kterou jsem našel tak je asi utrženej přední pravej silentblok na motoru (pokud ho už někdo měnil byl bych rád za info co všechno je potřeba demontovat) . Dám sem nějaký rychlí fotky z mobilu.
Sestra ji s přítelem koupili před 6 rokama v bazaru na leasing (dohromady je to stálo neuvěřitelný prachy). Teď si pořídili novou Astru a tak jsem za symbolickou cenu od nich corsičku odkoupil. Hnedka jsem to tak zběžně prošel co bude potřeba opravit a vyměnit. Nej větší závadu kterou jsem našel tak je asi utrženej přední pravej silentblok na motoru (pokud ho už někdo měnil byl bych rád za info co všechno je potřeba demontovat) . Dám sem nějaký rychlí fotky z mobilu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- johny22
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím jak říkal Suby- výbornej motor, můžu sám potvrdit...
a co se týče toho nárazníku, tak jsem ho jednou viděl v katalogu od nějakýho origo úpravce, myslím že je to budď Irmscher, Lexmaul či Mattig..
a co se týče toho nárazníku, tak jsem ho jednou viděl v katalogu od nějakýho origo úpravce, myslím že je to budď Irmscher, Lexmaul či Mattig..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
toz pekna corsicka
konecne taky nekdo z pardubic
vitaj

Opel Corsa 1.2i X12SZ
- johny22
tak skoro po roce přidám odkaz na pár fotek.
http://rebela.rajce.idnes.cz/Honza_auto/
Jinak jsem za ten rok skoro nic neudělal. Přibylo dálkové ovládání. Vyčištěno sání s klapkou a je daná záslepka na AGR ventil a teď řešim korozi na vaně pro rezervu.
http://rebela.rajce.idnes.cz/Honza_auto/
Jinak jsem za ten rok skoro nic neudělal. Přibylo dálkové ovládání. Vyčištěno sání s klapkou a je daná záslepka na AGR ventil a teď řešim korozi na vaně pro rezervu.

-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
pěknej ďáblík ;o) nechceš nám ho přivést ukázat na sraz??
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele: