to je jednoduchee pucis,kdys tam mas napisane ze je to zadny spojler alebo navlek tak je to len dolepovaci nastavec.a ked mas napisane ze zadny naraznik tak je to komplet uz na auto len nasrobovat
hehe berry,lahko sa to piise,ale tazko sa to daava do reality.sterac ostane,i predok optiku neham.akurat tak kola mozno kupim,zatial nic viice.uz stacilo minania penaziii
Pučis89 píše:Me se zase libi tohle? nevite jak se to tam pridelava? nevim jestli to je celej zadni naraznik,nebo jestli se to prilepi na ten stavajici...
Pučis89 píše:Me se zase libi tohle? nevite jak se to tam pridelava? nevim jestli to je celej zadni naraznik,nebo jestli se to prilepi na ten stavajici...
Nejdřív jsem ho nasadil na origo a podíval jsem se co je navíc ( musel jsem odříznout spodní část, pak jsem přiložil tu část kterou sem měl lepit a vyměřil jsem si jak rozložení stran, tak i výšku( abych nemusel tolik kytovat,.. zaznačil a sundal .... nalepil jsem to na origos, kytnul , láknul plničem , barvou a nakonec lak... až to budeš dělat, vem si aspoň jednoho k ruce, je to fakt piplačka...
Paolo píše:Nejdřív jsem ho nasadil na origo a podíval jsem se co je navíc ( musel jsem odříznout spodní část, pak jsem přiložil tu část kterou sem měl lepit a vyměřil jsem si jak rozložení stran, tak i výšku( abych nemusel tolik kytovat,.. zaznačil a sundal .... nalepil jsem to na origos, kytnul , láknul plničem , barvou a nakonec lak... až to budeš dělat, vem si aspoň jednoho k ruce, je to fakt piplačka...