Nevím si rady s jedním problémem a asi ho nedokážu ani pořádně popsat. Jde o následující:
Před rokem mi u Béčkové Corsy urezla poslední část výfuku, v servisu jsem koupil nový a nechal ho namontovat. Od té doby se občas stává, že při jízdě začne "někde něco" rezonovat. Stává se to pouze při delší jízdě do kopce, např. 100% se to stane při jízdě na chatu, na kterou jedu cca 4-5km do kopce (lidé ze severní sekce možná znají cestu do Petrovic...). Rezonace se nejdřív začnou ozývat při přidávání plynu, po chvíli už i častěji (ale neozývá se to nepřetržitě ani při delší jízdě), při povolení plynu to zpočátku přestane (ale při jízdě do kopceto jde špatně...

Hned jak vyjedu kopec a vylezu z auta, jsou ještě trochu slyšet tyto rezonace, které vychází z poslední části výfuku, zdá se mi že z posledního tlumiče výfuku. Když zakvrdlám výfukem, není slyšet bouchání o nějakou část auta, takže předpokládám, že to bude něco uvnitř, ale jistý si nejsem.
Vzhledem k podmínkám kdy se to stává to vypadá, že když se výfuk hodně zahřeje, teplotní roztažností se tam něco stane a ozývá se zvuk, který asi nejvíc připomíná rezonování kovu (nevím jak líp ten zvuk popsat).
Nenapadá Vás něco? Nesetkal jste se s tím někdo? Jestli je to opravdu něco ve výfuku, tak se s tím stejně asi moc dělat nedá...
Předem díky za rady