ROMOR - Corsa B 1.4 8V = Verunk@:o)

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Kalda píše:
william.wallace píše:johoho, konečně Břeclavák! Čumim! Supr kola, volant i hudba!
Mazec! Bysme někdy mohli pokecat, znám další lidi od BV s Corsama, takže třebas po vzoru severní sekce :poklona2:

udělat saharskou sekci..... :sun: ...kdo byl někdy v létě v Břeclavi pochopí......pneumatiky se taví, když je v Praze 30 stupňů, v Břeclavi je 50 + pár tisíc moskytů....prostě romantikoš :banan:
jasně, ja to mam do Břeclavi taky kósek, tak někdy pokecame :wink: jinak maš nádhernou barvu, se mi líbí... a ty kola sou taky kruty
Jen škoda, že už není vše ve 100% stavu, ale taky 12 let dělá své:-)
Opel Corsa B 1.4i 8V 44kW ::VERUNKA::
Clarion DXZ 958RMC + Hifonics BX 6.2Ci + Powerbass S-693 + Hifonics Nemesis NX880 + CRUNCH 325.2 + HELIX P 12V Precision
www.vestservis.cz - KOV, BROUŠENÍ
www.stinici-technika-jc.cz
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Tak už hrajuu i zezadu:-) Ale ještě necelý měsíc a bude muzika kompletní.
S tím je spojena jedna moje otázka.

ČÍM NALEPIT VÝŠKOVÉ REPRO?

Jestli chemoprenem?? Měl jsem to s ním chvíli, ale jaksi se to povolilo. Asi to bylo mojí vinou, jak jsem se v tom vrtal. Prý by to mělo vydržet. Včera jsem to zkusil tavící pistolí. Drželo to jak beton, ale dneska jak paří slunko, tak to povoluje hodně.. Talže to nebyl dobrý nápad. Ale tavpistole poslouží v kufru, tam není takov= vedro, takže na záslepky dír jako dělaná:o)

Máte ještě nějaký nápad nebo mám zkusit ten chemopren?
Clarion DXZ 958RMC + Hifonics BX 6.2Ci + Powerbass S-693 + Hifonics Nemesis NX880 + CRUNCH 325.2 + HELIX P 12V Precision
mulah

Příspěvek od mulah »

Prubni Locktitte. Je sice drahej,ale když s ním přilepíš 2 kusy železa k sobě, tak to drží jako svařený. 303 by ti mohl postačit,ale spíš se v krámu poptej,bo je spousta druhů
BLACK "D" 1.2 16v 59KW
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

mulah píše:Prubni Locktitte. Je sice drahej,ale když s ním přilepíš 2 kusy železa k sobě, tak to drží jako svařený. 303 by ti mohl postačit,ale spíš se v krámu poptej,bo je spousta druhů
Dík moc, ještě mi kámoš navrhl silikon, co si myslíš o tom??
mulah

Příspěvek od mulah »

No silikon jako tekutej hřebík,proč ne. Je pořád pružnej ale drží jak kráva. Otázka je co to udělá v autě kde je v létě 50°c a v zimě -15. Až někdo bude lepit stropnice tak si ho na 10 minut pujč. to je asi nejlevnější varianta.
BLACK "D" 1.2 16v 59KW
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Tak jsem se nasral, jak to upadávalo, tak jsem to přidělal sekunďákem. Není to pružné, ale drží to. Uvidíme jak dlouho.
pepex
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepex »

ten silikon pávě udrží -snad i 40 a + 180 stupňů..

plech na plech,a sekal jsem to od sebe majzlíkem :evil:
červenej.ale černej je lepší,to je ale pak na flexu..a bílej je na akvárka,a taky dost drží..
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Tak se zase po chvíli ozývám. Verunka prožila další upgrade:o)
Tím je crunch 325.2 a helix P12 precision.
Nevšímejte si toho bílého pod zesem, mám ho položený na stínítku, aby se mi nepoškrábal, když zatočím. Musím jej přidělat napevno, až se udělá držák.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
sustrig

Příspěvek od sustrig »

Taky kokám jedeš... pěkný..
sustrig x12sz
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

sustrig píše:Taky kokám jedeš... pěkný..
Drobátko :lol: Měl jsem mít Rainbow Hurricane, ale musel bych na něj čekat další týden, protože kkti v Německu nejsou schopní ho dodat. Furt ho posílají a nikde nic. Tak padla volba na o trochu dražší, ale o to lepší kousek:o)

Zesilovaš jede na půlku a nestěžuju si při 1/2 volume na rádiu:-)
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Tak jsem použil zbytek dřeva, co mi zbyl od plata (ten protikus) a udělal jsem novou podlahu do kufru. Ne komplet, jen asi půlku, která je plně dostačující. Fixl jsem to klínem ze dřeva, aby se nehýbala.

Pod podlahu jsem dal kabeláž. Už jen uspořádat kabely k zadním oválům a potáhnout plato a vše bude hotovo. Tento týden jde Verunka na STK a vyměnit klíňák!!!! To vrzání mi trhá nervy.
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od william.wallace »

Cože, tys ještě neviděl můj batmobile naživo? :D
Centrem BV jezdím tak 3x denně : ) Jsem z Poštorné
No a když jsme u toho, já taky pořád koukám, kdy uvidím Verunku a zatím nic...jen jedno takový stává u baráčku kousek od Fosfy, tak nevím, jestli je to zrovna to tvoje :?: 8)

No scuka bych určitě dal! Tak bychom to mohli začít domlouvat, dát v některém z nejbližších víkendů takový minisrázek Jižní Moravy v Břeclavi nebo někde u BV, šak u nás je tu hafo hezkých míst. Kamarád z Lanžhota teď svoji černou Corsu tuní o sto šest, jeho kamoš by jel taky, no a když bych viděl nějakou Corsu, o kterou se evidentně její majitel dobře stará, tak by jí za stěrač vlepil pozvánku.

Samozřejmě vítán je i Kalda a všichni další CORSÁCI.

Například nově nastříkané modré autíčko jednoho slovenského Korsáka
bych viděl určitě nejen já tuuuuze rád.....máš to hned za hranicema LUBO :twisted: 8)

Určitě i severní sekce, ale myslím, že to je už docela štreka...každopádně,
kdo v perle jihu Moravy nigdá nebyl, ten by to měl napravit 8) :lol:

Jen ještě přemýšlím nad místem, odkud kam by byla dobrá spanilá jízda a kde by bylo nejlepší se sťuknout, popřípadě když by byl zájem, tak možná i ňáká KK (korza kalbička)
BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition :)
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition :)
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

william.wallace píše:Cože, tys ještě neviděl můj batmobile naživo? :D
Centrem BV jezdím tak 3x denně : ) Jsem z Poštorné
No a když jsme u toho, já taky pořád koukám, kdy uvidím Verunku a zatím nic...jen jedno takový stává u baráčku kousek od Fosfy, tak nevím, jestli je to zrovna to tvoje :?: 8).............
No já jsem taky z Poštorné, ale u fosfy ne-e:-) Já jsem možná tu tvoji někde viděl. Ta stopa na víku kufru mi něco říká:o)
A sraz by se určitě šikl. Sice já mám teda tuning jak hovno, ale co už. Možná si nechám opravit zadní dveře na straně řidiče. Jsou pekelně hnusné. Někdo se do nich někdy opřel a mě se to vůůbec nelíbi..

Volant mám teď origo. Na sportovním se dělá úprava na nábě, aby se vypínaly blinkry:o)

A ty prahy u corsy jsou hrozně malé.. Hlavně u řidiče, kde už se táhne ten svazek kabelů. cJsem k tom dal ještě 20 + 8mm napájecí kabely a skoro jsem to nemohl zadělat. Oproti tomuu na straně spolujezdce šli krásně 3x RCA kabel + 2x 2x2,5mm reprokabel...
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Hmm pekna zastavba 8)
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Berry píše:Hmm pekna zastavba 8)
Děkuji:o) Snad ještě dneska nahodím fotky už na 95% dodělané:o)
Už jen ty kabely uspořádat, to je největší pakárna..
Odpovědět