Výfucky>Laďáky,duplexy ,ovály atd.
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
- Hy3n4
- Kontaktovat uživatele:
Větší výfuk.. kam se má vejít??
Zdravim vespolek...
Mám následující problém... proběhla na Corsičce výměna výfuku.. jenže co se nestalo cca měsíc či dva bylo vše OK.. nedávno se mi stalo to že mi vejfuk svou vahou doslova uřízl trubku ze středovýho dílu výfuku a skoro mi upad... (za výfukem jak jsou trubky napojený a zajištěný sponou) takže teď řeším problém jak ho tam přikurtovat aby se mi nestalo, že se mi zase "uřízne". nehledě na to, že jak je o něco delší tlumič tak se mi tak úplně nevejde pod auto a díky snížení mi pomalu leží na zadní nápravě což není úplně ideální (podloženo kusem bývalého silentbloku výfuku a uchyceno hadicovými svorkami dole za nápravu a nahoře za trubku výfuku).
Určitě se někdo s podobným problémem taky potkal takže...? Nějaký nápad?
Díky..
Mám následující problém... proběhla na Corsičce výměna výfuku.. jenže co se nestalo cca měsíc či dva bylo vše OK.. nedávno se mi stalo to že mi vejfuk svou vahou doslova uřízl trubku ze středovýho dílu výfuku a skoro mi upad... (za výfukem jak jsou trubky napojený a zajištěný sponou) takže teď řeším problém jak ho tam přikurtovat aby se mi nestalo, že se mi zase "uřízne". nehledě na to, že jak je o něco delší tlumič tak se mi tak úplně nevejde pod auto a díky snížení mi pomalu leží na zadní nápravě což není úplně ideální (podloženo kusem bývalého silentbloku výfuku a uchyceno hadicovými svorkami dole za nápravu a nahoře za trubku výfuku).
Určitě se někdo s podobným problémem taky potkal takže...? Nějaký nápad?
Díky..
- Vasin
.
Zdravím.
Ja si chci koupit poslední část výfuku a nevím jakej abych ho uchytil na mem aute jestli se tam navari nejakej drzak nebo jak to delate aby mi to neupadlo za jizdy nekde a nestratilo zaruku na díl prinejhorsím . Díky moc.
Ja si chci koupit poslední část výfuku a nevím jakej abych ho uchytil na mem aute jestli se tam navari nejakej drzak nebo jak to delate aby mi to neupadlo za jizdy nekde a nestratilo zaruku na díl prinejhorsím . Díky moc.
- sustrig
Re: .
[quote="Vasin"]Zdravím.
Ja si chci koupit poslední část výfuku a nevím jakej abych ho uchytil na mem aute jestli se tam navari nejakej drzak nebo jak to delate aby mi to neupadlo za jizdy nekde a nestratilo zaruku na díl prinejhorsím . Díky moc.[/qu
Sportovní tlumič většinou když koupiš je bez uchycení,tak že si ho musíš vyrobit,nebo převařit ze starého tlumiče! A pokud tlumič navaříš na potrubí strací automaticky záruku! Nevím jestli dělají sportovní tlumiče podle typu a značky vozidel,většinou jsou to vše univerzály.
Ja si chci koupit poslední část výfuku a nevím jakej abych ho uchytil na mem aute jestli se tam navari nejakej drzak nebo jak to delate aby mi to neupadlo za jizdy nekde a nestratilo zaruku na díl prinejhorsím . Díky moc.[/qu
Sportovní tlumič většinou když koupiš je bez uchycení,tak že si ho musíš vyrobit,nebo převařit ze starého tlumiče! A pokud tlumič navaříš na potrubí strací automaticky záruku! Nevím jestli dělají sportovní tlumiče podle typu a značky vozidel,většinou jsou to vše univerzály.
sustrig x12sz
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
sustring: nemas pravdu
je sice pravda ze prevaha je universalu ale ze by se nedalo moc s origo uchytama to bych nerekl
napr. firmy: remus, ulter, jom, supersprint, Ragazzon atd atd
ceny od 2500,- vejs jak normal tak nerez 

Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
no ono nic samo osobe neprida nejak vyrazne ci znatelne vykon
musel by si pro to udelat vic
kazdopadne = hodne penez

Opel Corsa 1.2i X12SZ
- sustrig
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
ono vse je o penezich a preferencich majitele....s origo je to bez prace a je k tomu homologace, universal je od cca 1500 mozna i min a pro nekoho je hracka si to uzpusobit, takze to vyjde o neco levneji
a zaruka u vejfucku? to je takova diskutabilni vec 

Opel Corsa 1.2i X12SZ
- Vasin
- Vasin
Foto drzaku výfuku
Prosim
nemate nekdo foto jak mate uchycen koncový výfuk
at mam nejakou inspiraci uz chci at to brčíí

Opel Corsa B 1,2i 33kW
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
mno tak vsechno jde obejit kdyz mas kese
ale osobne bych zacal asi necim jinym pokud jeste nic nemas
nahod naky foto do clenu 

Opel Corsa 1.2i X12SZ
-
- Kontaktovat uživatele:
Laděný výfuk
Zdar všem potřeboval bych poradit, chtěl bych si koupit laďák na corsu b ale nevim jakou značku a co všechno by bylo potřeba a hlavně aby to neďálo rámus jak když jede traktor. Tak jestli někdo má zkušenosti nebo dobré odkazy tak děkuju za odpověď.
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele: