Výfucky>Laďáky,duplexy ,ovály atd.

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
Hy3n4
Kontaktovat uživatele:

Větší výfuk.. kam se má vejít??

Příspěvek od Hy3n4 »

Zdravim vespolek...

Mám následující problém... proběhla na Corsičce výměna výfuku.. jenže co se nestalo cca měsíc či dva bylo vše OK.. nedávno se mi stalo to že mi vejfuk svou vahou doslova uřízl trubku ze středovýho dílu výfuku a skoro mi upad... (za výfukem jak jsou trubky napojený a zajištěný sponou) takže teď řeším problém jak ho tam přikurtovat aby se mi nestalo, že se mi zase "uřízne". nehledě na to, že jak je o něco delší tlumič tak se mi tak úplně nevejde pod auto a díky snížení mi pomalu leží na zadní nápravě což není úplně ideální (podloženo kusem bývalého silentbloku výfuku a uchyceno hadicovými svorkami dole za nápravu a nahoře za trubku výfuku).

Určitě se někdo s podobným problémem taky potkal takže...? Nějaký nápad?

Díky..
Vasin

Příspěvek od Vasin »

Zdravim ja mam takovej dotaz je pravda ze ten REZONATOR pridava na tom ze se zvysuje výkone ??? nebo to je jenom kec 8)
Vasin

.

Příspěvek od Vasin »

Zdravím.
Ja si chci koupit poslední část výfuku a nevím jakej abych ho uchytil na mem aute jestli se tam navari nejakej drzak nebo jak to delate aby mi to neupadlo za jizdy nekde a nestratilo zaruku na díl prinejhorsím . Díky moc.
sustrig

Příspěvek od sustrig »

Ne,jen je lepší průchod spalin z motoru!
sustrig x12sz
sustrig

Re: .

Příspěvek od sustrig »

[quote="Vasin"]Zdravím.
Ja si chci koupit poslední část výfuku a nevím jakej abych ho uchytil na mem aute jestli se tam navari nejakej drzak nebo jak to delate aby mi to neupadlo za jizdy nekde a nestratilo zaruku na díl prinejhorsím . Díky moc.[/qu
Sportovní tlumič většinou když koupiš je bez uchycení,tak že si ho musíš vyrobit,nebo převařit ze starého tlumiče! A pokud tlumič navaříš na potrubí strací automaticky záruku! Nevím jestli dělají sportovní tlumiče podle typu a značky vozidel,většinou jsou to vše univerzály.
sustrig x12sz
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

sustring: nemas pravdu :wink: je sice pravda ze prevaha je universalu ale ze by se nedalo moc s origo uchytama to bych nerekl :wink: napr. firmy: remus, ulter, jom, supersprint, Ragazzon atd atd :wink: ceny od 2500,- vejs jak normal tak nerez :wink:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

no ono nic samo osobe neprida nejak vyrazne ci znatelne vykon :wink: musel by si pro to udelat vic :wink: kazdopadne = hodne penez
sustrig

Příspěvek od sustrig »

toxik-q píše:sustring: nemas pravdu :wink: je sice pravda ze prevaha je universalu ale ze by se nedalo moc s origo uchytama to bych nerekl :wink: napr. firmy: remus, ulter, jom, supersprint, Ragazzon atd atd :wink: ceny od 2500,- vejs jak normal tak nerez :wink:
Tak to jo já se stím ještě moc nesetkal!!!
sustrig x12sz
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

ono vse je o penezich a preferencich majitele....s origo je to bez prace a je k tomu homologace, universal je od cca 1500 mozna i min a pro nekoho je hracka si to uzpusobit, takze to vyjde o neco levneji :wink: a zaruka u vejfucku? to je takova diskutabilni vec :roll:
Vasin

.

Příspěvek od Vasin »

A pry ze neprojdu pres STK kdyz to mam to jako bych musel zdelat nebo jde to nejak obejit takovou vec :roll: :?:
Opel Corsa B 1,2i 33kW
Vasin

Příspěvek od Vasin »

sustrig
Tak to musim na ten koncový výfuk navarit ty drzaky jo a nejde to udelat nejak jinak ze bych na to nic nevaril a dal na to nejakou objimku nebo neco ale aby to neupadlo :lol: mas radu nejakou :roll: díky.
Opel Corsa B 1,2i 33kW
Vasin

Foto drzaku výfuku

Příspěvek od Vasin »

Prosim :prosimprosimprosim: nemate nekdo foto jak mate uchycen koncový výfuk :zmateny: at mam nejakou inspiraci uz chci at to brčíí :lol: :lol: :jede_autem:
Opel Corsa B 1,2i 33kW
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

mno tak vsechno jde obejit kdyz mas kese :lol: ale osobne bych zacal asi necim jinym pokud jeste nic nemas :wink: nahod naky foto do clenu :wink:
Kroulajs
Kontaktovat uživatele:

Laděný výfuk

Příspěvek od Kroulajs »

Zdar všem potřeboval bych poradit, chtěl bych si koupit laďák na corsu b ale nevim jakou značku a co všechno by bylo potřeba a hlavně aby to neďálo rámus jak když jede traktor. Tak jestli někdo má zkušenosti nebo dobré odkazy tak děkuju za odpověď.
Adiss
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adiss »

kucí neprodavate někdo koncovku? ovál DTM? koupil bych něco mam to uřízlí uplně a čudí mě to do narazníku to je hrozny .. včera sem daval kamošovi světla a koncovku na BMW ale tolik peněz nedam..
Obrázek
Opel Corsa 1.5TD JOY
Obrázek
Obrázek
Odpovědět