ROMOR - Corsa B 1.4 8V = Verunk@:o)

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Tak tady pokračování.

Zesák přidělaný napevno k nové podlaze.
Napájecí kabely schované:-) Dnes při focení jsem přišel na další možnost skrytí kabelů, tak o víkendu to dodělám..
Sice jsou napájecí kabely dost ohnuté, ale dle mého názoru to bude ok, jelikož se s nimi nebude manipulovat. Už jen asi 2x a konec:-)
Tak tady foto....
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Opel Corsa B 1.4i 8V 44kW ::VERUNKA::
Clarion DXZ 958RMC + Hifonics BX 6.2Ci + Powerbass S-693 + Hifonics Nemesis NX880 + CRUNCH 325.2 + HELIX P 12V Precision
www.vestservis.cz - KOV, BROUŠENÍ
www.stinici-technika-jc.cz
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od william.wallace »

tak dnes na procházce s trhačem jsem hledal cíleně tvoji Corsičku....a našel 8) moooc hezký a udržovaný kousek a to jsem ho ještě neslyšel hrát ...tož máš za stěračem vzkaz :twisted:
BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition :)
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition :)
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

william.wallace píše:tak dnes na procházce s trhačem jsem hledal cíleně tvoji Corsičku....a našel 8) moooc hezký a udržovaný kousek a to jsem ho ještě neslyšel hrát ...tož máš za stěračem vzkaz :twisted:
Komu jsi to dal za sklo? :-D:-D:-D
Já mám Verunku v servisu na STK a opravu klíňáku:-D
Ale před naším barákem ji má ještě soused:-D Ale ten má svá léta:-D
To je mooooooooc:-D
Clarion DXZ 958RMC + Hifonics BX 6.2Ci + Powerbass S-693 + Hifonics Nemesis NX880 + CRUNCH 325.2 + HELIX P 12V Precision
Pučis89
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pučis89 »

romor píše:
william.wallace píše:tak dnes na procházce s trhačem jsem hledal cíleně tvoji Corsičku....a našel 8) moooc hezký a udržovaný kousek a to jsem ho ještě neslyšel hrát ...tož máš za stěračem vzkaz :twisted:
Komu jsi to dal za sklo? :-D:-D:-D
Já mám Verunku v servisu na STK a opravu klíňáku:-D
Ale před naším barákem ji má ještě soused:-D Ale ten má svá léta:-D
To je mooooooooc:-D
:shock: :shock: :shock: :D:D:D
1.5 TD
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od william.wallace »

týý jo, tak já to vlepil nějakýmu starýmu páprdovi jooo...no kua, to je náhoda, teda jsem si říkal, krásná vínová, je to pětidvéř a je na liťácích, tak víc jich tady takových asi není....ups, tož co, aj páprdi jsou vítáni....to je teda fakt hadra :lol: :lol: :roll: :twisted:
BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition :)
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition :)
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

william.wallace píše:týý jo, tak já to vlepil nějakýmu starýmu páprdovi jooo...no kua, to je náhoda, teda jsem si říkal, krásná vínová, je to pětidvéř a je na liťácích, tak víc jich tady takových asi není....ups, tož co, aj páprdi jsou vítáni....to je teda fakt hadra :lol: :lol: :roll: :twisted:
To jo:-D Ale to se zvládne. Snad to bude stát za to.
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Hej já jsem na toto slabej asi...taková bedna :shock: Já měl ve favoritu LPG bojler a to mi stačilo :lol: Kamoš měl v toyotě starej reprák od gramofonu a byl z toho auta hotovej po 20ti minutách cesty z té síly :lol: Pojízdná diskotéka :deejay:
Opel Corsa C 1.2 16V, Z12XE, rv2001
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Luky píše:Hej já jsem na toto slabej asi...taková bedna :shock: Já měl ve favoritu LPG bojler a to mi stačilo :lol: Kamoš měl v toyotě starej reprák od gramofonu a byl z toho auta hotovej po 20ti minutách cesty z té síly :lol: Pojízdná diskotéka :deejay:
No vzhledem k tomu, že repro od gramofonu má 8 ohmů, ta to hraje naprd. V mých ještě mladších letech, když jsem o muzice moc nevěděl, tak to taky bylo tak, že se zapojilo 5 repráků na jeden kanál a hrálo se:-D
Něco jako impedance byl pro mě neznámý pojem:-D
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Tak hudba je až na potažení plata 100% hotová, takže finální fotky!!!
Nakonec jsem kabely od oválů schoval pod klasickou elektrikářskou lištu a vypadá to pěkně, rozhodně líp než vysící kabely.

A na poslední fotce jsem konečně napevno zakrytoval kapličku TIDu.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Robin

Příspěvek od Robin »

Moc hezká barva a ten semišový tapecýrunk je luxusní. Já mám nahoře plast a moc příjemný ani útulný to není..
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Tak dneska jsem udělal finální úpravu přímočarkou na platě. Basák už se v kufru nedusí a neovlivňuje ovály:o)
Už jen potáhnout, ale jaksi jsem zapomněl koupit potahovku :)
Jsem měl takovou radost, že už to mám, ale pak mě potkalo tohle: viewtopic.php?p=49099#49099
Naposledy upravil(a) romor dne 24 čer 2008, 18:31, celkem upraveno 1 x.
sustrig

Příspěvek od sustrig »

Čau romor nevím podle toho jak to doděláš tak to bude vypadat,ale já bych tam dal spíš plastové ozvučnice do plata... :wink:
sustrig x12sz
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

sustrig píše:Čau romor nevím podle toho jak to doděláš tak to bude vypadat,ale já bych tam dal spíš plastové ozvučnice do plata... :wink:
Plastové ozvučnice?? Jako pro každý ovál? No nemám pod platem místo:-D
Další řečešní bylo dát do plata 2 bassreflexové nátrubky, ale nemám jak vyříznout požadovaný otvor do plata, aby byl kulatý a taky nevím, jestli by taková dárka stačila, teď to hraje super:-) A díry možná překryju průzvučnou tkaninou..
sustrig

Příspěvek od sustrig »

jj mi tomu říkame ozvučnice,ale myslel jsem bassreflexové nátrubky jak tomu říkaš! Tak si to měl udělat vrtákem a zabrousit...
sustrig x12sz
romor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romor »

Měl jsem takový nápad, jak si udělat logo CC a snad se mi napoprvé i trochu vydařil. Vše trvalo cca 40minut čistého času. Půjde to na zadní plato pod ovály natočit ke dveřím kufru;-) Foto samozřejmě později dodám.

Chtěl jsem logo udělat plastické, takže jediná možnost byla buď gravírování (na fréze na mě nemají čas) nebo vypalování, které jsem nakonec zvolil. Sice to není dokonalé, ale co kus, to originál. Alespoň je to dělané s láskou k Verunce:o)
A tady fota mého majstrštyku :D :D :D

Takže těsně po vypálení do plexi.
Obrázek

První pokus na vymalování. Neměl jsem barvu, tak jsem naivně použil tuž. Ale jaksi ani po 3 hodinách neuschla, tak jsem ji smyl a moje milovaná maminka mi dala konturu na malování na sklo, kterou nepotřebovala a o které jsem předtím vůůůůbec nevěděl, že ji doma máme :D
Obrázek

A tohle je již finish. Ještě musím vychmatnout uchycení. Jestli přichytit plexi k platu pomocí šroubů nebo přilepit po rozích nějakým chemoprenem.Ale nejspíš před potažením plata přivrtám a našroubuju.
Obrázek
Odpovědět