Ahoj všichni
po dlouhý době jsem natankoval uplně plnou a ejhle ráno pod autem louže nafty.. auto jsme zvedli a vypadá to že to prorezlo kolem lemu nádrže. Máte někdo zkušenosti s opravou? slyšel jsem o nějakym spešl těsnícím tmelu nebo tak něco..?? poraďte prsoím díky Corela
ahoj, take jsem mel problem s prorezlou nadrzi, byla tam dirka jak spendlikova hlavicka a pri naankovani plne to prosakovalo a hodne byl citit benzin. doporuju ti ji rovnou vymenit, nema cenu to varit, nevis jak to bude vypadat dal a jestli neni nacnuta jeste nekde jinde.
Máš diesela tak to není tak nebezpečný jako u benzínu. Ale taky bych se přiklonil k tý výměně. Jinak po demontáži to zavařit jde,problém je že to pak může chcát zas někde jinde. Asi jako když opravíš děravej vejfuck,je to taky jen na chvíli
no asi jo máte pravdu, než to za půl roku zase sundavat a dělat znova.. no hold si budu muset odpustin nový tun. světla a koupit nádrž..
kde kupujete nový díly?
Najdi to kde to teče, vyjeď nádrž do rezervy, nakloň auto tak aby to místo bylo suchý, očisti to do zdravýho a zalep tekutým kovem Náklady na opravu malé dírky = 120kč a ještě ti něco zbyde. Taky jsem to opravoval a jezdil s tím 2 roky , potom jsem auto prodal a jezdilo dál.
mam podobny problem (cepuju benal jen do pul a je to dobry, plna mi tece...) ale nejsem schopnej zjistit kudy presne... v Kelly maji nadrz za 3200Kc... kazdopadne nejaky rady/postup jak vymenit nadrz? nekde jsem cetl odpojit baterku (proti vzniku jiskry) a pak uz sroubovat a montovat - nemelo by to byt tezky - vypada to ze to drzi na 2-4 hlavnich sroubech... PS: hasicak jsem si uz radsi taky koupil