styxxy - Corsa B 1.2

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Tjo styxxy, pěkně jsi pokročil.. ty ATSa tomu padnou úžasně.. a po tý kapotě slintám... jen tak dál..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

bloud: diky za chvalu, ty kolesa jeste nejsou hotove ale prozatim budou jen takto chystam se zahlazovat predni naraznik... a tys taky planoval neco s naraznikama mas nakou predstavu jak to bude potreboval bych inspiraci
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

;o))) představu mám ;o))) a dokonce už reálnou ... už je to na autě ;o) viewtopic.php?p=48003#48003

jinak u těch kol bych jen vyleštil límce a čelní plošky..a v kombinaci s tou černou to bude pecka... ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

jj presne tak to chci vylestit ale nevim jak ty limce nejak to musim vykoumat... jinak jsem koukal na tvuj predni naraznik tak nbejak to chci ale kam das spz kdyz uz tam nani neni to misto..??
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

mno... spz... nechávám si dělat "český US-formát" tzn 160/320mm.. a uvidím jestli mi zapíšou v techničáku, že si ji dám doprava na stojánek.. vydrž 14 dnů a nějak to zbastlím a hodím sem foto :wink:

Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ja jsem z tech ATS byl taky vedle kdyz ke me prijel tak nazivo je to supr, protoze jak je to dole a ty gumy dobre vylpni prostor v podbehu a hezky se to rysuje :)
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

ja jsem se tech kol bal chtel jsem alspon 14" ale nakonec byla nabidka na 13" tak jak ma byt + dobry gumy tak jsem si rikal docasne tam dam lepsi nez plechy s ET 49 a jak mi to vsicky chvalita tak si snema asi pohraju a nakej casek tam jeste budou jen bych chtel na ty stredy hodit nakej kuzel jako ma bloud na kolesach necite o nekom kdo by vysoustruzil nebo tak...??
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

bloud: jj pockam si a rad.... ten predni je fakt super chti to stejne ale vyplnit mozna tim plechem jak je rezanej leasrem
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

tak jsem ted nemel co dela premyslel co na corse zas a neco me napadlo posudte sami tohle se casto nevidi preci ne..??
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

tak prikladam jeste aktualni foto meho predku pro zatim
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

čím si to chromoval?
Dobře si se do toho pustil.....
I German Style !
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

no ja to nechromoval tohle vyrabi gm je to jen takovej trik pac na corsu se to nevyrabelo ale jinak to neni podomacku delany rovnou jsem to koupil na vrakaci z jineho modelu a prehodil
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Styxy.. nebuť tajemný jako hrad v karpatech ;o))) z jakýho modelu??? a pásne to tam bez problémů??? ;o)))

btw. ta kapota je moc pěkná...

styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

bloud: to tady napisu a uz to bude mit kazdej :evil: ale je to z vectry B po faceliftu.. klicky maji sice stejny tvar ale nepasuje ten jejich drzak takze se z klycky musi vyklepnou ta hridelka na ktery se otaci a klicka prehodit na drzak corsy a osycku zas naklepnou zpet vysledek vydite sami... jinak na tohle jsem prisel kdyz sme ted s kamosem meli nehodu v jeho tatovim aute prave v te vectre tam jsem si vsiml tech klicek pani to neubrzdila a vlitla donas tak v 80km/h urcite a to tam je 50ka :D jinak vectra je na totalku :roll:
andre.fuchs

Příspěvek od andre.fuchs »

:lol: ty mam taky :lol:
Odpovědět