Tak výzo u nás v poho průměr 2,06 ale jedna čtyřka,což Martu dost sere. Chtěla na uměleckou školu-obor fotografie,takže asi nic No servírka taky není špatná profese
No,Berry,já jsem asi jeden z mála lidí v republice,koho prázdniny s....
Vono totiž prázdniny a dovolený mají i v Německu,takže všechno co se jim trošku zdá že nestihnou,tak to posílají k nám do firmy a my to stihnout musíme... Takže nával jako kráva a 260hodin za měsíc je průměr.
tak jsem se odhodlal, dnes se me ozval dotycnej typek u kteryho jsem mel objednane podvozek 40/40 ale bohuzel se mu ztratili nebo je (vyrobce nedodal) nekde 2 palety zbozi ze 3 a mezi tim i muj podvozek takze se naskytla dalsi moznost zmenit snizeni po konzultaci s kolegy z fora a clovickem kterej se me stara o mazlika a bude tam i podvozkek instalovat (dela to pro zabavu ne pro penize) sem zvazil vsechny pro a proti a dosel k zaveru..... tak me please drzte palce at to vyjde at tak ci tak a dorazi co nejdriv
urcite sem pak neco hodim ale kdy to bohuzel jeste nevim jinak mam jeste v planu kryt motoru ale nejdriv musim pokoumat jak na nej tak please uvitam kazdou radu akdej nacrtek treba jak si delal svoby bohuzel uz to mezi fotkama nema
40/40 nebude
co sem koukal tak tady je k mani jen plastovej nebo duralovej na autofashion za 6500 coz me prijde nehorazne pretazene ale chtel bych to udelat tim stylem jako maji na obrazku, tzn 2 nosniky a na nich az ten plech