Napster.. já to pochopil ;o)) teď mám auto komplet bez zámkový... tzn. kliky bez zámků - a kufr bude odskokem (ten se chystám dodělat buď tento nebo příští týden o víkendu) a časem bych chtěl i startování tlačítkem...;o)
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
mám sportovní SPAX se štelovatelnou tuhostí cca 60-70 / 40 - 50 ... a kola maj ET 25 - ale vzadu jsem dost tahal lemy....
na origo to dostaneš stoprocentně - max při plným zatížení budeš muset dát dorazy... ale dostaneš to v pohodě i na sníženej (v nejhorším dáš ty dorazy nebo vytáhneš zadní lemy)...
moc dik už je objednavam
ty dorazy se davaj kam sorry jeste sem to nevidel. Zacatecnik na ty lemy sem koukal moc pekny. Proc sto nekitnul a vratil ten plast nebo sem spatne koukal?
nz... mno dorazy se dávaj na pružiny.. jsou to různé gumové vychytávky, aby ti propružily pružiny jen do určité míry... taky se to řešilo tenisovejma míčkama, který se nacpaly do pružin (to měl např Andre).. koukni se do tématu o podvozcích tam to máš popsaný...
jinak k těm lemům... mno chtěl bych je celý navařit nový plechový.. jen zatím nejsou penízky... kit určitě ne... protože by se tam vešlo tak cm až dva kitu a to je určitě moc... ale ty plastový mě štvou... neseděj.. nepasujou .. chci něco jinýho (až budou penízky..)
ale reagoval.. pročti si to ještě jednou celý.. psal ti tam že jí objednává .. ;o)
já ty příčníky sundal oba dva (přední i zadní) - kvůli hmotnosti na sprintech... ale kdybych s autem jezdil denně tak je tam nechám.. je to rozhodně dobrý bezpečnostní prvek..
moc hezky bloude jinak nerikals ze predek bude US format..?? jinak ta prvni fotka zadecku luxus jak to vypada ze nemas cernou ale modrocernou metlu.... tak ve stredu na strahove ne..??