Pokec o všem a o ničem IV.
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- pérák
- Kontaktovat uživatele:
Berry:zdary....tak jsem vymenil palivovej filtr cca 340,- a vycistil tu klapku a takovou hadici co vede od toho sani do motoru hned..docela to bylo hodne spinavy!!!ta hadice misto prumeru 15mm mela tak 5mm a na ty klapce byla tak 5mm silny vrstva skoro jako asvaltu
a jede to o dost lip
ale jeste obcas se to zadusi nevim jestli jeste neco vycistit..me se do nejakyho velkyho rozebirani nechce zas tak si neverim ze bych to dal dohromady
vzdycky mi neco zbyde 

-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mi vrta hlavou proad cim to muze byt jestli fakt nejaky cidlo, ale kdyby bylo cidlo na klice tak ti to nepojede vubec a lambda to asi ne vid, no fakt nevim bych chtel zkusit tam dat originalni vahu vzduchu co by to delalo?aby se tahle mohla jit vyreklamovat enbo co ti to ted pise na diagnostice?
- pérák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- pérák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- standa PE
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jukněte co mi frajeři napsali tejden po objednávce (jednalo se o zboží v akci):
Vážený pane Cypriáne,
děkujeme za Vaši objednávku na www.autodoplnky.cz . Bohužel Vámi vybrané zboží netvoří naše běžné skladové zásoby, musíme je pro Vás speciálně objednat u zahraničního výrobce. Vzhledem k tomu, že se nám v poslední době množí případy, kdy si u nás zákazníci objednají speciální zakázkové doplňky a poté si je nepřevezmou, jsme nuceni v těchto případech žádat o složení 50% zálohy na náš účet číslo 35-9018470247/0100 (ve Vašem případě se jedná o částku 2140,- Kč). Jako variabilní symbol prosím uveďte číslo Vaší objednávky 67483. Jakmile se platba připíše na náš účet, ihned zboží objednáváme. Dodací lhůta jsou přibližně 2 týdny. V den odeslání zboží Vás budeme kontaktovat.
Prosíme Vás o písemné potvrzení na naši emailovou adresu shop@autodoplnky.cz, zda s tímto postupem souhlasíte nebo ne.
Neberte, prosím, toto opatření jako nedůvěru ve Vaši osobu, ale jako obecnou a bohužel nutnou ochranu naší firmy.
Děkujeme za pochopení.
S přátelským pozdravem
Radoslav G****š
internet manager
Tuning Racing Shop s.r.o.
..moje odpověď nebyla z nejslušnějších
..tzn že sru na autodoplnky.cz
Vážený pane Cypriáne,
děkujeme za Vaši objednávku na www.autodoplnky.cz . Bohužel Vámi vybrané zboží netvoří naše běžné skladové zásoby, musíme je pro Vás speciálně objednat u zahraničního výrobce. Vzhledem k tomu, že se nám v poslední době množí případy, kdy si u nás zákazníci objednají speciální zakázkové doplňky a poté si je nepřevezmou, jsme nuceni v těchto případech žádat o složení 50% zálohy na náš účet číslo 35-9018470247/0100 (ve Vašem případě se jedná o částku 2140,- Kč). Jako variabilní symbol prosím uveďte číslo Vaší objednávky 67483. Jakmile se platba připíše na náš účet, ihned zboží objednáváme. Dodací lhůta jsou přibližně 2 týdny. V den odeslání zboží Vás budeme kontaktovat.
Prosíme Vás o písemné potvrzení na naši emailovou adresu shop@autodoplnky.cz, zda s tímto postupem souhlasíte nebo ne.
Neberte, prosím, toto opatření jako nedůvěru ve Vaši osobu, ale jako obecnou a bohužel nutnou ochranu naší firmy.
Děkujeme za pochopení.
S přátelským pozdravem
Radoslav G****š
internet manager
Tuning Racing Shop s.r.o.
..moje odpověď nebyla z nejslušnějších

Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
tak to je ukazkovy pristup k zakaznikovi o ktereho nechteji prijit
abych rekl pravdu s takovymto jednanim sem se jeste nesetkal
nebo snad nekdo platite zalohu pri objednavce treba tyvky nebo lednicky litaku nebo ja nevim ceho pokud ji objednavate pres net? a navic jak pise pdk jeste ze je zbozi v akci a oni pak napisou toto? 
pdk: hehe co sis objednaval?

pdk: hehe co sis objednaval?
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- william.wallace
- Kontaktovat uživatele:
já už se s takovým jednáním setkal, teda né přímo já, ale kamarád, který měl starší porsche. Oni se tak ti kluci jen jistí. Páč je fakt, že dneska si hodně mladých debilků objedná díly na svoje raritní káry a pak zjistí, že na to nemají....no a obchodníkům to pak visí na skladě na věky věků, takové opatření bych nijak neřešil, je to normal na nestandardní matroš 

BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition 
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition

WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition

- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
PDK... mno bohužel myslím, že při dnešním chování lidí je to skoro nutnost.. kor jestli některý ty věci nemaj skladem a musej je objednávat.. protože to vidím dnes a denně u nás ve firmě kdy si lidi něco objednaj a pak z ničeho nic to nechtěj.. prostě na zabití... Proto je chápu, když to budou objednávat, že chtěj nejdřív zálohu
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no jo kdyby to bylo já nevim komplet laďák na mustanga tak neřeknu nif viď, ale když ty sesle mají v akci
a to ostatní byly víceméně blbiny sehnatelný na pumpě.. no jo no ale už to nijak nehrotim- holt budu objednávat od jinud

Corsa A GSi C20XE "Orangeer"