NOVÉ SEKCE - VŠEOBECNĚ
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
NOVÉ SEKCE - VŠEOBECNĚ
Pánové, tak mě napadlo..... jelikož se tu lidé často ptají na ty samé otázky... a často do stejného příspěvku kde je již otázka zodpovězena..
co kdybychom udělali mezi Corsa forum a Jak koupit.. sekci - Často kladené otázky - zde bychom vyždy vytvořil jeden příspěvek, kde bychom znovu položili otázku a zároveň připsali odpovědi s řešením - popř fotodokumentací... a linkem na navazující téma ze kterého jsme čerpali- a toto by se pak uzamklo.. tím pádem bychom měli zaručeno, že takové ty nejdůležitější informace by byly všechny shromážděné při jednom...
co Vy nato?
co kdybychom udělali mezi Corsa forum a Jak koupit.. sekci - Často kladené otázky - zde bychom vyždy vytvořil jeden příspěvek, kde bychom znovu položili otázku a zároveň připsali odpovědi s řešením - popř fotodokumentací... a linkem na navazující téma ze kterého jsme čerpali- a toto by se pak uzamklo.. tím pádem bychom měli zaručeno, že takové ty nejdůležitější informace by byly všechny shromážděné při jednom...
co Vy nato?
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
tak já to tedy vytvořím a můžem to tam postupně házet ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
takže hotovo - udělal jsem i první téma... ;o)
když na něco narazíte, co by tam mělo patřit, tak neváhejte ;o)
když na něco narazíte, co by tam mělo patřit, tak neváhejte ;o)
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
pane vy jste rostě dobrý...
fakt dík že se o klub takhle staráš..
fakt dík že se o klub takhle staráš..
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Ted nevim jestli jsem někoho nenaštval ,ale nedávno jsem vytvořil nový topic v sekci "INZERCE" Prodám/koupím kola Šlo mi o to že kola jsou jedinej artikl kterej se tu prodá skoro vždy a obchod se dotáhne až do konce. V ostatních inzerátech jsou nabízeny díly,k tomu spousta otázek,OT a škemrání o slevu a výsledek jsou tři stránky kktin a nikdo nic nakonec nekoupí nebo neprodá A v tom bordelu se ztratí kola,o který by třeba i zájem byl.
Pak se ten topic o P/K kola ztratil z fora a kola byly zase v dílech,ale nikdo nedal vědět proč. Je mi jasný že každej druh nemůže mít svůj topic( plechy,plasty,motory,atd) ale ty kola jsou tak trochu cool, a ohlasy byly vcelku pozitivní(Suby,Toxik-q)
Tak jestli by vám ten topik vadil,stačí napsat sem ,a já to přehážu zpátky není problém. Jako moderátora jsem dal Svobyho,páč ten kolům rozumí
Pak se ten topic o P/K kola ztratil z fora a kola byly zase v dílech,ale nikdo nedal vědět proč. Je mi jasný že každej druh nemůže mít svůj topic( plechy,plasty,motory,atd) ale ty kola jsou tak trochu cool, a ohlasy byly vcelku pozitivní(Suby,Toxik-q)
Tak jestli by vám ten topik vadil,stačí napsat sem ,a já to přehážu zpátky není problém. Jako moderátora jsem dal Svobyho,páč ten kolům rozumí
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Havli - já o tom nic nevím.... jediný co mě napadá je, že v sobotu byl výpadek fora, tak jeslti se něco neztratilo...
já s tím souhlasím akorát v tom případě bych pak sloučil sekce "prodám a koupím díly" a do jedné... takto mi to přijde tak trochu zmatečné... ;o)
taky mě napadlo, že bych v inzerci udělal sekci "odcizeno" jelikož se tu začíná množit autama a věcma co nám či někomu ukradli... aby to bylo v jedné sekci... co vy na to?
já s tím souhlasím akorát v tom případě bych pak sloučil sekce "prodám a koupím díly" a do jedné... takto mi to přijde tak trochu zmatečné... ;o)
taky mě napadlo, že bych v inzerci udělal sekci "odcizeno" jelikož se tu začíná množit autama a věcma co nám či někomu ukradli... aby to bylo v jedné sekci... co vy na to?
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě Havli asi předběhl ;o))) a dal Odcizené vozy do inzerce.. ;o) .. mě je to v celku jedno... i když si myslím, že v tý inzerci je to víc na očích..
Jinak sloučil jsem tedy ještě ty díly ;o) a myslím, že to teď vypadá dobře .. otázkou jen je.. jestli by časem (podle toho jestli přibudou nové komodity) nebylo dobré sem přidat "prodám/koupím ostatní"...
Práci zdar, pánové
Jinak sloučil jsem tedy ještě ty díly ;o) a myslím, že to teď vypadá dobře .. otázkou jen je.. jestli by časem (podle toho jestli přibudou nové komodity) nebylo dobré sem přidat "prodám/koupím ostatní"...
Práci zdar, pánové
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jj.. pokusím se to nastavit..
jinak s tou inzercí - to je těžký.. třeba jak prodává ten kluk věci z tý bouraný bývalý Termíkovy Corsa... psal jsem si s ním ohledně zámku... a když jsem se ptal před týdnem jeslti mi to zašle, protože nestíhám dojet do Kladna už se mi neozval.. myslím, že je to hodně o ochotě prodávajících...
ale je dobré že spousta lidí vkládá inzeráty, protože tím získáváme více mailů na hromadnou rozesílku - např. o srazech ;o))
jinak s tou inzercí - to je těžký.. třeba jak prodává ten kluk věci z tý bouraný bývalý Termíkovy Corsa... psal jsem si s ním ohledně zámku... a když jsem se ptal před týdnem jeslti mi to zašle, protože nestíhám dojet do Kladna už se mi neozval.. myslím, že je to hodně o ochotě prodávajících...
ale je dobré že spousta lidí vkládá inzeráty, protože tím získáváme více mailů na hromadnou rozesílku - např. o srazech ;o))
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele: